Német juhász 7 hetes kis kutyát kaptam, mivel etessem?
Ha nem tudod vállalni a költségeket mégis mi a jó Istenért vállaltál kutyát? Ajándékba adni egy élőlényt, annak aki nincs erre se anyagilag se lelkileg felkészülve konkrétan állatkínzás. Egy állat nem játék és nem is egy ajándék! 10-15 évre szoló komoly felelősség. És igen van törvény rá, hogy a kiskutyát 8 hetes kora előtt TILOS elválasztani az anyjától, mert ha hiszed, ha nem az Ő életében az az 1 hét is nagy jelentőséggel bír! Ha tényezőtől vetéttek volna a kutyát mindezt tudnád. Ahogyan azt is, hogy mivel etesd. A Josera Kids egy nagyon jó kölykötáp így a te németjuhász jellegű kutyáknak is megfelel (azért jellegű mert gondolom törzskönyve sincs ...). Általában 12 ezer forint 15 kilója. Nem tudom ez esetleg belefér a költségeibe ? Egyik legjobb kölykötáp és egyáltalán nem drága a többihez képest. De ha ennyire nem fér bele az anyagi ügyeibe és az életedben a kutyus javaslom ajándékozd el! Nagyon sok költséggel jár és a kutyatap mindezek közül a nem a legdrágább! És mindenképpen vidd el állatorvoshoz meg a héten!
Én nem kioktatni akarlak, de ha fáj, ha nem ez az igazság... Én már fél évvel a kutyám érkezése előtt tudtam mit eszik majd...
Attól,hogy te kinevet azt aki igazat írt (törvény írja elő a 8 hetes kort,és nem poénból) attól ez még így van.És ha icipicit tovább látsz az orrodnál,akkor tájékozódsz,hogy MIÉRT 8 hetes kor van előírva.
Etess Brittel,vagy BARF-ozz,olcsóbb,mint a táp.(Nyers etetés)
Van élet a Brit tápon kívül is . Bármily hihetetlenül is hangzik.
Nagyon sokfélével etetnek a gazdák és a tenyésztők is.
Kinek, mi jön be, arra esküszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!