Szeretnék kiskutyákat a barátoknak majd, mikor lesz kb a tüzelési időszak?
Ivartalanítás után.
Ne szaporíts!!! Vagy akkor már inkább tenyéssz!!!!!
ha csak az úgy menne.... Tüzelési időszak nincs. A szuka nem biztos, hogy felveszi a kant. A szuka nem biztos, hogy vemhes marad. A szuka nem biztos, hogy képes lesz magától elleni. A szuka nem biztos, hogy megfelelő ösztönnel rendelkezik az alom felneveléséhez.
A barátok pedig általában, ha megvannak a kölykök, megváltoztatják az akaratukat. Nem most kell, most éppen nem a megfelelő időpontban jönne a kölyök, meg úgy általában, meggondolták magukat. Te meg ott leszel a csapat kutyával, amelyek ugatnak, esznek, piszkolnak. Majd idővel verekednek egymással .Növekednek és ezerszer meg fogod bánni, hogy kiskutyákat akartál a barátoknak.
"Szeretnék kiskutyákat a barátoknak majd"
Akkor majd menj el a menhelyre, és válogass nekik!
Azt meg nem tudhatjuk, mikor tüzel a szukád, de tényleg jó lenne ivartalaníttatnod. Már ha felelős gazdinak tartod magad...
Egyik elég tehetős ismerősünk gyönyörű németjuhásza eddig háromszor szült. Logikus választ nem tudott adni arra, hogy miért nem ivartalanítja szerencsétlen kutyát. Ugye nem anyagi okok miatt. "Mert a kerítés nem jó a déli oldalon, átbújt valami korcs". "Majd jó lesz a barátoknak".
A kiskutyákat féregtelenítve, oltva nem tudta senkire rátukmálni. Aztán pénzt is adott melléjük úgy kínálta őket - na az aztán megoldás....:(
El is vitték így a kutyákakat, de bele sem merek gondolni hová kerülhettek. (Én egynek tudtam jó helyet szerezni, többet nem tudtam tenni.)
Amúgy van egy olyan érzésem, ez csak egy provokáló kérdés.
A provokáló kérdésedre :
Amikor a barátaid gyereket akarnak csinálsz a párjuknak? XD
nem ez egy nagyon szép yorkshire terrier és nem kerül 100 e-be :) nagyon el vagytok tévedve :D és kelleni fog nekik tutira mert olyan édes h meg kell zabálni :)
nem tudom mért fáj ez nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!