Kutyáknál mennyire számít a féltestvérség? Lehet baja a kiskutyáknak?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm tenyésztő és a féltestvérével akarja befedeztetni a kutyáját! Azt mondja, hogy csak teljes testvérekkel nem ajánlott. Igaz ez?2014. júl. 12. 09:10
1/8 A kérdező kommentje:
nem az anyjuk, hanem az apjuk közös
2014. júl. 12. 09:11
2/8 anonim válasza:
Ezt vonal tenyésztésnek nevezik, minden esetre nagyon veszélyes és igazán profinak és hozzá értőnek kell lennie. Én 30 év tenyésztői múlttal se merném bevállalni.
3/8 KGabi0000 válasza:
Szerintem nem,mivel rokonságban állnak egymással,ezért nem hiszem,hogy jó ötlet lenne.De ha tenyésztő akkor ő biztos tudja.
4/8 anonim válasza:
Általában ehhez kell a tenyésztő szervezet engedélye is.
5/8 anonim válasza:
Tenyésztőnek nevezni az ilyen embert, ennyi ismerettel, túlzás.
6/8 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mennyire veszi komolyan a szelekciót az illető. Ha nagyon és előzőleg komolyan dolgozott, akkor nem lesz semmi probléma.
7/8 anonim válasza:
Ez nem vonaltenyésztés, hanem rokontenyésztés. Azt pedig csak nagyon komoly feltételekkel engedélyeznék a fajta tenyésztő szervezeténél.
8/8 anonim válasza:
Igen tudom, csak elírtam és már nem javítottam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!