Na, ez mi? Az biztos, hogy nagyon cuki!
Egy hirdetésben olvastam: ,,EXCLUSIVE Mini Russkiy Toy
kiskutyák! Felnőtt súly max.: 2kg! Tel...˝
Hát valami elképeztően cuki kutyus fényképe van ott.
Nagyon hasonlít a csivavára. Talán nagyobb a füle, a szőre
fekete színű barna jegyekkel.
Nagyon tetszik, rákerestem Google-on és kijött valami olyasmi is, hogy ez egy terrier, meg egy olyan internetes
hirdetes is, hogy: ,,Russkiy toy orosz toy szuper mini!!!
350 000 Ft ˝
De alul meg az volt, (ugyanezen az internetes hirdetésen belül) hogy:
,,Kutya fajta:Csivava˝
Na, mi ez?
Egy orosz terrier, vagy a csivava flancos elnevezése?
toy terrier? létezik. nagyon aranyos:)
[link] kb így néz ki. :D
Édes, aranyos, tündibündi. Az édes kiskutyának az méretei miatt a műtéti hegek nem igazán gyógyulnak - SZENVED! Az aranyos kiskutyának az egész világ hatalmas és ami nem veszélyes egy tacskónak, az számára hatalmas és életveszélyes. A tündibündi kiskutya azoknak lett kitenyésztve, akik plüsskutya méretű állatot szeretnének és ezt meg is tudják fizetni és tudják állni az orvosi költségeit is.
Tisztelet a kivételnek persze, nem állítom, hogy mind ilyen, de a zöm igen. Annak aki ilyet szeretne jó, de neki?!
Az orosz toy terrier és a chihuahua két külön fajta!
Az orosz toy terriernek sincs extra mini változata, mint a yorkinak sem. Egyszerűen pici fajta (toy=mini).
Marmagasság: 20-28 cm
súly: max. 3 kg
Az orosz toy terriernek van rövid és hosszú szőrű változata is.
A fajtára ezeket a neveket szokták használni:
(Russian Toy Terrier) (Russkiy Toy) (Moscow Toy Terrier) (Moscovian Miniature Terrier) (Russian Longhaired Toy Terrier) (Moscow Longhair Toy Terrier)
Ezen az oldalon egy kennel kutyái láthatók mindegyik szín-, és szőrváltozatban, ami a fajtánál előfordul:
Isten óvja ezt a szép kis fajtát a pénzéhes szaporítóktól!
Én a méretétől függetlenül mondtam, hogy cuki.
Nem azért aranyos, mert kicsi.
Szóval nem a ,,max.:2kg˝-ra, hanem magára a kutyára.
Sajnálom, ha félreérhetően írtam.
Hát pedig ez a kutya echte olan, mint a pinscher... Nem is értem!
Persze ettől tényleg aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!