Mennyit késhet egy kutya megellése?
lehet hogy gyerekes vagyok de ezen:"most kezdenek a csöcsei lógni" ezen szakadok már egy ideje :D
esetleg emlői, mellei....:D
Semmi baj egyébként embereknél is van ilyen majd meg fognak születni ne aggódj :)
Hogy lehet valaki ilyen bunkó.. Eszembe jutott az állatorvos csak legyen időm rá. Nem olyan egyszerű ám mindenkinek! Főleg hogy gyerek vagyok. :D
Szarok a hülye kommentekre. Akkor az emlői lógnak. Nem tehetek róla hogy apám így mondja. :)
Na de most.. Majd ha a szüleim megengedik és fordítanak időt rá elvihetem. De kell időpontot kérnem. Egyébként oltáskor megnézte a hasát és azt mondta hogy mivel nem a legvékonyabb :D ezért nem lehet biztosra csak ultrahanggal. Csak az a probléma hogy én azt kérdeztem hogy lehetséges e hogy ennyi idő után még vemhes.. De úgy látom ebben az országban csak bunkó szívtelen emberek vannak akik csak poénból beszólogatnak annak aki valamit komolyan gondol és ez fontos neki. Főleg hogy kiskorú vagyok. Mivel ez nem korlátozott korban ez az oldal ezért nem gondolom rossznak hogy mástól kérdezek és nem a saját hülyeségeimre hallgatok. Valamint el lehet húzni ODA,mert egyszerűen nem azért van az oldal hogy csesztessétek a fajtársaitokat, bár ha végig gondolom itt inkább a neander völgyi szintet csapkodják az IQ eredmények.
"Eszembe jutott az állatorvos csak legyen időm rá."
Felveszed a telefont, felhívod az orvost, hogy "Csókolom, vagy hamarosan megdöglik hullamérgezésben a kutyám, vagy ivartalanításhoz egyeztetnék időpontot, be tudunk menni valamikor?". 30 másodperc. Ha több is, biztosan nem annyi, amennyi idő alatt kiírsz egy kérdést.
"De kell időpontot kérnem. Egyébként oltáskor megnézte a hasát és azt mondta hogy mivel nem a legvékonyabb :D ezért nem lehet biztosra csak ultrahanggal."
Tehát dagadt is a kutya... mondjuk nem tudom, mire számítottam. Bezony ha már elletni sikerül a kutyát, akkor ahhoz genetikai szűrések :O :O :O, több orvosi vizsgálat :O :O :O :O és ULTRAHANG kell. KÉTSZER a vemhesség alatt. Ez persze nem kötelező, csak a minimum, amit egy normális ember megtesz egy vele élő állatért.
"...annak aki valamit komolyan gondol és ez fontos neki."
Nem. Ha fontos lenne, akkor szépen utánanéztetek volna mindennek, tudnátok, hogy mikor és hányszor kell orvoshoz járni egy vemhes szukával, és nem vártatok volna MÁSFÉL VEMHESSÉGNYI IDŐT, mire egyáltalán felmerül a kérdés, hogy "oszt' ménem ellet még a Bözske?". Ez a kutya nem fontos se neked, se a családodnak, csak úgy felvetődött a téma három hónap után...
Fontos nekem. Igenis. Elmentem volna vele. Olvastam. Van vagy harminc könyvem róla. Sajnálom. Jó? Elviszem állatorvoshoz. Fontos nekünk. Rengeteget foglalkozok vele. Nem kövér. Csak egyes kutyákon nem látszik meg. Tudod naponta egyszer kap kaját. Nem etetjük túl. Mellesleg nagyon nagy szőre van. Évente háromszor kétszer kell elvinni kozmetikába ahol trimmelik. Most vittük idén másodszor. Most
Hogy rövid szőre van látszik. Amikor vittük beoltatni, akkor minden kutyával agresszívan viselkedett. Emiatt gondoltunk rá. Az orvosnál rá kérdeztünk érdekes hogy nem mondott semmi ilyet. Pedig apa megkérdezte. Nem akarok vitatkozni. Nagyon szeretem az,állatokat és nagyon fontosak nekem. Céltudatosan viselkedni akarok még ennyi idősen. Vannak nyulaim halaim, volt teknősöm és papagájom. Mindegyiket imádtam. Értsétek meg én minden
Pénzemet rájuk költeném de korlátozva vagyok. Elviszem a kutyát csak ne ugorj a torkomnak kérlek és normális " hangnemben" tudsz nekem tanácsokat adni? Én adok a véleményedre és megfogadok mindent csak ne írj ilyen módon légyszi.
Utolsó: Tudom :)
Most nézem hogy ilyen fehér pötty van néhány emlőjén. Valamelyik feltűnően nagyobb mint a másik... A hasával azért van baj mert nagy a bordája.
Alatta lévő részt sem látom igazán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!