Most őszintén szerintetek egy 9 hónapos szukának junior osztályban van esélye egy kifejlett testes 17 hónapos szuka ellen?
Én akkor is mennék ;)
És szégyelld magad hogy a saját kutyádról így nyilatkozol. Gondolom tenyésztési szeretnél… Keress másik hobbit
Ha csak azok indulnának, akik biztosak abban, hogy nyerni fognak, nem ilndulna szinte senki.
Ez nem verseny. Olyan a kutyád, amilyen. Kapsz róla visszajelést, megtudod, hogy az adott bírónak mennyire jön be és ennyi, nem több. Az, hogy esetleg nyer valamit a kutya, csak extra.
Mellesleg, ha úgy gondolod, hogy esélytelen, minek nevezted? Vagy ha már megkérdezed, hogy van-e esélye, miért nem fogadod el mások véleményét? Senki nem írta, hogy nincs esélye. A felépítés, a mozgás, a szőr és a fogazat korrektsége nem attól függ, hogy mennyi idős a kutya. Egy bíró pontosan látja a potenciált egy fiatalabb kutyában, ahogy annak is kéne, aki tenyészteni kíván.
Én nem tenyésztek, nem állítok ki, de elég nehéz felfognom, hogy miért lenne egy kutya gyengébb a másiknál, csupán azért, mert fiatalabb. Tudtommal nem a fejlettséget értékelik, hanem azokat, amiket fentebb is írtam. Hiába fejlettebb, ha nem korrektebb, mint a tiéd. Bár az is lehet, hogy igen, csak nehéz beismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!