Mit tanitsak még nekeik?
Istenem nincs jobb dolguk annal hogy cikizzék a masikat.. nekem meg nemet billentyuzetem van.. es... -.-"
Valasz: Pacsi, lábhoz, hozdd ide....,
ne sertegessetek a masikat kosz-.-
pff. nem igaz hogy nincs jobb dolgotok annal hogy bantsatok a masikat..-.-.-(nem vagytok menok!-.-)
valasz:pacsi, hozd, mentsd meg, hallot kutya, forog, hatra
es necikizzetek a masikat kossz!
nekem meg nemet a vbillentyuzetem.
en is elirtam egy csomo mindent
remelem sokat segitettem!
Soha nem szerettem ha egy kutyát felesleges butaságokra tanítják meg. Olyan taníts neki aminek értelme van és hasznos, neked vagy neki vagy mindkettőknek. A pacsi, meg puszi osztás meg a többi marhaság csak utána jöjjön, ha már minden értelmes dolgot tud.
Tanítsd meg neki, hogy: ne egyen fel semmit a földről, hogy ne kunyeráljon az asztalról, ha leesik valami az nem az ővé, hogy ne válogasson, idegenektől ne fogadjon el kaját, megálljon és csak a jelzésedre lépjen le a járda széléről, hogy tökéletesen behívható legyen, hogy ugasson ha kell, de ha rászólsz azonnal abbahagyja, a tökéletes lábnál követést (akár váltott oldalon), ültetés és marad parancs akár messziről is (ez városban nagyon hasznos), hogy ne ugráljon fel senkire, tanítsd meg autóval, busszal, vonattal, lifttel utazni (sosem tudhatod mikor lesz rá szükség), tanítsd meg neki, hogy egy vödörbe vezényszóra elpakolja a játékait stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!