Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tanitsak még nekeik?

Mit tanitsak még nekeik?

Figyelt kérdés
van 2 kutyám .már tudják azt h ül marad fekszik feltudnak mászni a létrén akadályokat is ugrok fvelük parancsra tudnak hemperegni . Mit kéne még tudniuk ?

2014. júl. 10. 18:57
1 2
 11/17 Lillus04 ***** válasza:

Istenem nincs jobb dolguk annal hogy cikizzék a masikat.. nekem meg nemet billentyuzetem van.. es... -.-"

Valasz: Pacsi, lábhoz, hozdd ide....,

ne sertegessetek a masikat kosz-.-

2014. júl. 10. 21:08
 12/17 Lillus04 ***** válasza:

pff. nem igaz hogy nincs jobb dolgotok annal hogy bantsatok a masikat..-.-.-(nem vagytok menok!-.-)

valasz:pacsi, hozd, mentsd meg, hallot kutya, forog, hatra

es necikizzetek a masikat kossz!

nekem meg nemet a vbillentyuzetem.

en is elirtam egy csomo mindent

remelem sokat segitettem!

2014. júl. 10. 21:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Koszi azoknak akik ormalisan valaszoltak:) A tobbieknek: minek neztek meg egy kerdest ha csak ugy is KOCSOGOSKODTOK attol hogy szar kedvetek van nem itt kene kiolteni a duhotoket mert ha ti kerdeztek valamit ne csodalkozzatok ha nem fognak valaszolni ;) ja es a kutyatrukkos konyvben le is van irva h h kell megtanitani ?
2014. júl. 10. 22:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Soha nem szerettem ha egy kutyát felesleges butaságokra tanítják meg. Olyan taníts neki aminek értelme van és hasznos, neked vagy neki vagy mindkettőknek. A pacsi, meg puszi osztás meg a többi marhaság csak utána jöjjön, ha már minden értelmes dolgot tud.

Tanítsd meg neki, hogy: ne egyen fel semmit a földről, hogy ne kunyeráljon az asztalról, ha leesik valami az nem az ővé, hogy ne válogasson, idegenektől ne fogadjon el kaját, megálljon és csak a jelzésedre lépjen le a járda széléről, hogy tökéletesen behívható legyen, hogy ugasson ha kell, de ha rászólsz azonnal abbahagyja, a tökéletes lábnál követést (akár váltott oldalon), ültetés és marad parancs akár messziről is (ez városban nagyon hasznos), hogy ne ugráljon fel senkire, tanítsd meg autóval, busszal, vonattal, lifttel utazni (sosem tudhatod mikor lesz rá szükség), tanítsd meg neki, hogy egy vödörbe vezényszóra elpakolja a játékait stb.

2014. júl. 11. 08:54
 15/17 anonim válasza:
Pacsi
2014. júl. 11. 11:52
 16/17 A kérdező kommentje:
koszi majd ugyeskedunk ! :)
2014. júl. 11. 14:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, a 101 kutyatrükk könyvben le vannak lépésről-lépésre írva hogy hogyan kell rá megtanítani a kutyát, képekkel illusztrálva.Megéri megvenni! :)
2014. júl. 11. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!