Jakabnatii kérdése:
Van egy Yorky kutyám aki olyan 1 és féléves és 2 napja eltört vagy talán megzúzódott a lába Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 13:24
1/7 anonim válasza:
1. Nézed, talán szemmelveréssel meggyógyíthatod.
2. Elviszed orvoshoz.
2/7 anonim válasza:
Két napja nézed ahogy a kutyád sántikál a törött vagy megzúzódott lábán? Grat.
A kérdésre válaszolva: állatorvos.
4/7 anonim válasza:
Ajándékozd el minél gyorsabban egy olyan embernek, aki kevésbé fillérbszó, mint te... te meg vegyél egy plüsskutyát, az való neked.
5/7 anonim válasza:
a jó Isten csak egyszer adná meg nekem azt az örömet, hogy találkozzak egy magadfajta f.sszopó féreggel... garantálom hogy még abban az elfajzott fejedben sem fordulna meg többet a gondolat, hogy bármiféle élőlényről gondoskodj.. te fogyatékos.. még egy cserepes muskátlit sem bíznék rád! undorító, hogy ilyen szakbarbároknak kutyát adnak... remélem valaki téged is megtalál és egyenként töri el a csontjaidat...
6/7 anonim válasza:
Nézd amikor arra keltem fel hogy a kiskutyám szeme óriásira dagadt és szinte ki se tudta nyitni kb fél órán belül az állatorvosnál voltam -.- és nem ide irkáltam ki kérdéseket
szerencsétlen kutya :SS (az ember azt gondolja aki azért kiad annyi pénzt egy yorkyért az azért már felelőségteljesen gondoskodik róla...)
7/7 anonim válasza:
Ajándékozd el de minél hamarabb hogy gyprsan dokihoz jusson szerencsétlen kutya...ha te lábad törik/zuzodik akkor is így reagálsz?? Hülye gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!