Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kb.1 hónapos Kaukázusi kutyakö...

Kb.1 hónapos Kaukázusi kutyaköjköknek mennyi lehet az ára?

Figyelt kérdés
Van 3 tündéri egézséges kutyuskám, és elszeretnék adni kettőt,és nem tudom hogy mennyit kérhetek érte.... :))
2014. júl. 9. 15:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%

1 hónaposnak semennyi, legkorábban 8 hetes korában kerülhetnek el az anyja mellől (törvény írja elő).

Ekkor elkérheted a chipezés+oltások+féreghajtások árát.

De kérlek vegyél belőle egy helyesírási szótárt! köLYök

2014. júl. 9. 15:10
 2/21 anonim ***** válasza:
73%
2 hónapig nálad KELL maradnia mert "sajnos" akkor olyan bírságot kapsz
2014. júl. 9. 15:13
 3/21 anonim ***** válasza:
82%

Meg aki kaut akar az vesz Tenyésztőtől!!!

Hogy ne legyen ideg gyenge

2014. júl. 9. 15:14
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

semennyi. 8 hétig minimum az anyjával kell maradnia

mivel nincs tk-ja így nem tudod bizonyítani hogy tényleg fajtatiszta-e így sokért nem tudod eladni

2014. júl. 9. 15:15
 5/21 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom nem ismert a kölykök családfája, a szülőknek nincs tenyészszemléjük, sem kiállítási eredményük, sem szűrésük, hogy ugyan örökítenek-e valami genetikai betegséget.

Kérd el a 3 oltás, a 4 féregtelenítés és a chipp árát. Ennél többet már pofátlanság lenne elkérni. A menhely egyébként tele van ingyen kau kiskutyákkal.

2014. júl. 9. 15:15
 6/21 anonim ***** válasza:
88%

4-es vagyok

ink ajándékozd el.

2014. júl. 9. 15:16
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem idegeneknek gondoltam eladni csak ismerősnek úgymond ``tovább adni`` de akkor még várok, csak megígértem és már elég nagyok.... :)) és mindenképpen átnézem a helyesírás könyveim .... Köszönöm a válaszokat
2014. júl. 9. 15:17
 8/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom :)) De a helyesírásod 5* :**

kölyköknek**

2014. júl. 9. 15:19
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok semmiféle tenyésztő am csak van egy kutyám kinek kölykei születtek, és az apa kutyus gazdija kérte az egyiket es a másikat egy másik ismerősöm ,aki ki szeretné fizetni :)) tehát en nem kell senkinek bizonyítanim ,hogy fajtiszták.... :))
2014. júl. 9. 15:22
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

imádom mikor úgy válalnak kölyköket hogy semmitse tudnak róla

lehet hogy nagyok de még valszeg szopiznak, nem sokára szoknak át a vizezet majd a rendes tápra, utána már főleg szocializáció miatt kell az anyujával,tesóival maradnia

mellékesen törvény is tiltja a 8 hétnél hamarabbi elválasztást...

2014. júl. 9. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!