Budapesten hol a legolcsóbb a kutyachip? Meddig kell az ilyet beadatni a kutyának?
Nálunk 7000 ft volt és idén január 1-ig kellett beadatni neki. (XI.ker)
Szerintem ez mindenhol egységes (mármint az időpont) de az, hogy mennyi orvostól függ. (Azért nyilván van egy "alapár")
Úgyhogy siess, mert lekapcsolják a kutyit! :)
KELL???
Szerintem nem kell, csak lehet, így nincs határidő!
És ahány orvos annyi ár...
(Első vagyok...)
Azt nem tudom, hol kell, vagy nem kell, a mi kerületünkben mindenesetre kötelező.
10:06-os vagyok!
Jaj, bocs! Elsiklottam felette! :)
És az állatorvost is megszabták, hogy kihez vidd?! Én még nem hallottam ilyet, hogy kötelező. Tulajdonképpen helyes, csak csinálhatnának valami akciót aminek a keretében hatalmas kedvezényt adnak! :)
Nem, mi a "saját" állatorvosunkhoz vittük, persze mellékeltek egy listát is, abból is lehetett választani!
Egyébként te merre laksz? Ott is kell?
nem szabják meg az állatorvost.
szokott is lenni akció. úgy emlékszem volt, hogy csak 4000 volt
Én a XVII-ben lakom, nem tudok róla, hogy kötelező legyen! De gondolkodom rajta én is! A minap is találtam egy kutyát, ami írtó nagy szerencse útján került vissza a gazdájához (ez egy hosszabb történet :)).
Keresgéltem én is az akciókat a neten, de pont most nincs semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!