Maltepoo fajtáju kiskutyát lehet magyarországon kapni? És ha igen hol? Blake Livley nak is ilyen van ugy h biztos h létezik ilyen fajta kutya.
itt egy kép róla
szerintem nagyon aranyos :D csak sajna sehol nem láttam az interneten h árulnak..:/
Igen létezik. Az amerikaiak hülye szokása két kutya keresztezése aminek aztán fajta nevet is adnak. De ez nem fajtatiszta kutya semmiképp, nincs FCI szerint regisztrálva. Az egész csupán divathajhászás vagy mit tudom én minek nevezhetném.
Ez a Maltepoo egy keverék kutya, a maltese és a poodle kereszetezése ( máltai selyem és pudli).
Sok ilyen hasonló ismeretes párosítás név van. PL. mint a goldendoodle, labradoodle.
Szóval ilyen néven Magyarországon ne nagyon keress kutyát tenyésztőnél vagy szaporítóknál sem, mert valószínű kinevetnének (ezt nem bántásból mondom :)).
Ilyen kutyát max csak úgy találsz ha ráakadsz egy olyan véletlen balesetes kiskutya alomra ahol egy pudli-t fedeztettek egy máltai selyemkutyával, vagy fordítva.
Ez egy sima uszkár és egy máltai selyemkutya keveréke, semmi extra nincs benne.
Egy fajtatiszta máltai és egy fajtatiszta törpe uszkár is ugyan olyan aranyos, mint a keverékük.
Azt az idiótát Békéscsabán meg agyon kéne csapni, hogy keverék kutyákat szaporít, meg a sok hülyét is, aki pénzt ad ki értük!
Fogjátok már fel, hogy tele vannak a menhelyek!!!
Állatvédők százai saját pénzükből, idejükből amit a családjuktól vesznek el mentik a kutyákat, mert nem tudják nézni, hogy éhen hal, megfagy, elgázolják, felakasztják, élve elássák, stb...
Miközben a sok idióta meg örvendezik az újabb keverék alomnak...
Egyébként meg egy keverék kutyának is lehetnek idegrendszeri és egyéb örökletes megbetegedései, ha a szülőknek nincsenek negatív egészségügyi szűréseik, akkor nem zárhatók ki ezek a betegségek.
Csak nézzetek be egy menhelyre, hogy mennyi diszpláziás, daganatos, szívbeteg, epilepsziás keverék kutyát altatnak el heti rendszerességgel, mert nincs pénz a kezelésükre, a gazdihoz jutási esélyük pedig egyenlő a nullával, így az egészséges gazdátlanoktól veszik el a helyet...
Nem tudtam h ez egy keverék fajta ha fajta egyáltalán:O
szval akkor leis mondhatok róla ha csak nem házasítok egy máltait egy pudlival??xD akkor nem lesz ilyen kutyám:/
A "puppies" azt jelenti angolul, hogy kiskutyák...
Ha beírod keresőbe, hogy COCKAPOO, akkor kiadja róla a képeket.
Én és láttam már többször expresszen annak a tenyésztőnek a kölykeit... A legrosszabb az, hogy az amcsi cockert színvonalasan tenyészti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!