Mit csináljak a 2 kutyámmal hogy ne vesszenek össze?
Figyelt kérdés
van egy labrador szuka kutyám hoztam mellé egy ivartalanított malamutot 1 éves kan és a labi szét akarja tépni nagyon nem szereti hogy szoktassam őket agy a malát vigyem vissza a gyepire?2014. júl. 6. 23:53
1/7 anonim válasza:
Türelem kérdése. Sokat kell velük foglalkozni. Akár hívj tapasztalat trénert.
2/7 anonim válasza:
Sok hosszú közös séta, határozott tiltás, mindkét kutya foglalkozásigényének 100%-os kielégítése, falkavezérség rendberakása, és lehetőleg szakember segítsége, mert tapasztalat nélkül ez baromi nehéz feladat.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm megpróbálom :)
2014. júl. 7. 00:26
5/7 anonim válasza:
A szuka kutya mindenesetre előjogokat élvezzen, elvégre ő volt az első :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg pont, hogy a labit kell tiltani és csökkenteni a kiváltságait, elvégre ő arcoskodik. A kutyát nem érdekli, melyik volt ott előbb. Ha nem a malamut a hibás, ne ő szívja már meg.
7/7 A kérdező kommentje:
a labim láncon van mert Oszkár a közelébe sem megy fél tőle sajnos nagyon összeverekedtek nem szedjük szét őket a Oszkárt megfolytja :( Oszi 1 évek körüli lehet kicsit kisebb a labimnál a labim elég nagy szerintem keverék de oszi is az lehet sétálás közben is feszült a hangulat de oldódtak már a viszonyok
2014. júl. 7. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!