Miért mondja azt mindenki hogy ha vemhes egy kutya akkor muszáj ivartalanítattni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 23:09
1/14 anonim válasza:
nézz be egy menhelyre ás rájössz magadtól is
2/14 A kérdező kommentje:
Jó azt értem hogy a menhelyek tele vannak kutyákkal,de miért?
2014. júl. 6. 23:12
3/14 anonim válasza:
mert a sok hülye aki:
1 "fifikének egyszer kell ellenie hogy tudja milyen az anyaság"
2 "minek ívartalanítsuk túl veszélyes inkáb elljen ez úgyis természetesebb"
3 simán a pénz kedvéért ilyen a szaporítók 90%-a
4 "Kell a haveroknak azt nem gondoltuk hogy nem 1 hanem 10 fog születni, és azaz 1 se kell nekik mégse"
sorolhatnám, tele vannak a menhelyek, minek szülessen még több? előbb azoknak kéne gazdát találni
4/14 anonim válasza:
nem mellékesen a szuka is megúsz egy ellést/alom felnevelést, rengeteg lehetséges veszélyt, ás későbbi lehetséges betegségeket
5/14 A kérdező kommentje:
És a vemhes kutyákat hogyan ivartalanítják?
2014. júl. 6. 23:25
6/14 anonim válasza:
úgyanúgy mint a nem vemheseket, csak a kölyköket is kiműtik, utána az ivarszerveket
7/14 A kérdező kommentje:
És ha úgy ivartalanítják hogy már a szülés felé közeledik?Az felér egy császármetszéssel?
2014. júl. 6. 23:31
8/14 anonim válasza:
ezt én magam se értem nagyon, de ha már nagyon közel az ellés akkor gondolom igen, felér egy császárral, és egyben ivartalanítják is, ezért jobb minél hamarabb
9/14 anonim válasza:
Vagy az ivartalanítás vagy az injekció
10/14 anonim válasza:
Nem olyan, mint a császármetszés. Előtte a szukát elaltatják, amitől a kölykök is elalszanak. Vagy elég nekik a dózis ahhoz, hogy túlaltassák őket, vagyis elpusztuljanak, vagy eutanázia útján múlnak ki.
Az a legjobb, ha meg sem születnek, úgy biztosan nem szenvednek a sok baromtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!