Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor születnek meg a kiskutyák?

Mikor születnek meg a kiskutyák?

Figyelt kérdés
Amerikai staffim van,3 éves lány és voltunk fiú kutyánál párszor, voltuk állatorvosnál és azt mondta hogy talán 4 kutyát lát ultra hangon de lehet több is, na most már 68.-ik napba vagyunk és semmi se történik mit csináljak? Állat orvos azt mondja hogy 2-3 napot ráhúzhat.. szerintem már elég sokat ráhúzott, kérlek segítsetek akinek van ilyenbe tapasztalata..Köszönöm!

2014. júl. 6. 21:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Amiket leírtam azt akkorra kezed el megcsinált és irány a másik doki. Utána is lesz álvemhes a kutya. Szerintem császárral együtt ivartalanítsd a kutyát
2014. júl. 6. 22:08
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak kiosztani, azt már megkaptad a többiektől, jogosan.

A helyedben sürgősen keresnék egy másik állatorvost.

2014. júl. 6. 22:10
 13/26 anonim ***** válasza:
am a ti orvosotok se akart hasznot zsebelni tőlletek áhh...vigyétek másikhoz, egy IGAZI orvos ivartalanítást ajánl max. ja és igen ezek után is lehet álvemhes
2014. júl. 6. 22:11
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így átgondolva tényleg hülyeség volt én nem is szeretem volna kiskutyákat a szüleim erőtették,nem gondoltam volna hogy tényleg ekkora felelősség,keresünk akkor gyors másik dokit!
2014. júl. 6. 22:15
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Az az orvos, aki vemhességet ajánl gyógyírként az álvemhességre, az felejtős. Nagyon is. Minden további nélkül a kutyád simán a következő tüzelésnél álvemhes lesz, ha hajlama van rá. Gondolom, tudod az időpontokat, amikor befedezték a szukádat. Az utolsótól számítva 63 nap a maximum. Utána már orvosnak kell megnéznie. És nem a mostaninak!
2014. júl. 6. 22:16
 16/26 anonim ***** válasza:
Hála istennek hogy te legalább értelmes vagy. Szurkolok hogy ne legyen baja a kutyusodnak!
2014. júl. 6. 22:17
 17/26 A kérdező kommentje:
Igen tudom pontosan.És írtam is hogy most vagyunk a 68.-ik napban.Holnap megyünk dokihoz akkor, másikhoz!
2014. júl. 6. 22:18
 18/26 anonim ***** válasza:
Ismerős kutya évente kétszer ellett,ritkán fordult elő,hogy csak egyszer.Mégis sokszor volt álterhes,végén emlődaganatba halt bele.Függetlenül attól,lesz-e még álvemhes,kölykök leválasztása után ivartalanítás!Attöl,hogy ellik egyszer,vígan lehetnek daganatai később.Ismerős nemrég altatta le a hat éves border szukáját.Egyszer ellett az is valami barom tanácsára,majd rákos lett.Mire észrevették,szétterjedt.
2014. júl. 6. 22:22
 19/26 anonim ***** válasza:
50%

Az mostani orvosotok nem hülye!

A vemhességben nagyobb busineis van mint az ivartalanításban.

Pl ha császározni kell, az nagyobb műtét, több pénz. Ha a kicsik meg vannak, oltani chipezni féreghajtani, ahány kölyök van.

Keressetek másik dokit én is azt javaslom.

2014. júl. 7. 03:34
 20/26 anonim ***** válasza:
leírod majd hogy mi lett a szukával és a picikkel?
2014. júl. 7. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!