A kiskutyám feltehetőleg lenyelt egy üvegdarabot. Mit tegyek? :' (
A szüleim nem akarják állatorvoshoz vinni, mert semmi baja. Játszik, rohangál, bohóckodik. De én nagyon félek, lehet, hogy később lesz valami baja ettől? Kérlek segítsetek :( Én legszívesebben orvoshoz vinném..:(
13/L
16:23-es: és Te hogy jössz ahhoz, hogy másokat debilnek nevezz?
Egyébként ki bunkózott itt, Kérdező? Vagy csak én ismerem rosszul ennek a szónak a jelentését?
Menjetek orvoshoz mert a szilánk végig megy a hasába és kitdja milyen belsővérzése lesz!
És az anyukájáék lehet nem gondolják komolyan hogy lenyelte!Vagy lehet lese nyelte!Sok sikert
"tényleg az ilyen szülők, akik egy kutyával nem törődnek, az szerinted törődik a saját gyerekével?"
Ezt most úgy állítottad be, mintha a kutya fontosabb lenne nekik, mint a gyerekük.
Ez már tényleg off, de valóban figyelitek, hogy ki kérdez??!! Egy 13 éves kislány!
Ha igazatok van, ha nem egy gyereknek nem igazán illik szídni így a szüleit!
Nálunk pl a szüleim minket istenítettek szinte, viszont nem foglalkoztak fele annyira se a kutyával. Attól még jó dolga volt annak a kutyának.
Mi felnőttünk, a kutya pedig matuzsálemi kort ért el, és még a végén mi elaltattuk el, mert szenvedhetett, de akkor sem akart otthagyni minket.
Szóval ok, hogy hülye kérdésre megy a kiokítás, de ő csak egy gyerek!! Aki lehet komolyabban vette ezt e problémát mint a szülei, de ebből nem szabad ilyen módon következtetést levonni.
Csak gondolja végig mindenki, hogy ha saját gyereke mondaná egyszer azt, hogy minek meg hogy nevezték a gyerekek, vagy felnőttek a szüleiket, azaz titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!