Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi van akkor ha a kutyám volt...

Mi van akkor ha a kutyám volt ivartalíntva, de megjött a teje?

Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 20:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vidd el állatorvoshoz, kezelést kell kapnia!
2014. júl. 4. 12:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Tehát csak a petevezetéket kötötte el az ovos? Ilyet még csinálnak? Mert azon kívül, hogy nem vemhesül, ugyan annyi eü problémája lehet, mint egy ivaros kutyának...

Jó lenne, ha megmutatnád az orvosnak, ad rá gyógyszert. Mozgasd sokat a kutyát, vegyél el tőle minden játékot, az emlőit pedig hűtsd és ne hagyd, hogy nyalogassa. Én biztos újra it műttetném idővel.

2014. júl. 4. 13:44
 13/16 Akiteki ***** válasza:

Ahogy előttem leírták, utána pedig vidd el egy rendes állatorvoshoz, aki kipakol mindent és nem félmunkát végez.

Így még simán kaphat méhgyulladást is.

2014. júl. 4. 22:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Én visszavinném ugyanahhoz és megmondanám, hogy márpedig csinálja meg rendesen, amit elbaltázott.
2014. júl. 5. 00:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja, és amikor egy kölyök kutyát ivartalanítanak, akkor gondolom nem pakolnak ki belőle mindent, nem? Vagy akkor hogy működnek a dolgok műtétileg? Csak mert nekem kölyökként ivartalanították a szukámat.
2014. júl. 5. 00:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy. A szervek ki vannak fejlődve, csak még nem működnek.
2014. júl. 5. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!