Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Volt egy kutyám, kaptam újat....

Volt egy kutyám, kaptam újat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Volt egy kutyám akit nagyon szerettem de 4 hónapja meghalt... Nagyon el voltam kenődve de mostanában már jobb volt. Azt hittem ha lesz egy új kutyám még jobb lesz de most lelkiismeret furdalásom van... Nagyon hiányzik:( Az új kutyus nagyon aranyos tényleg de valahogy nem tudok rá olyan szeretettel tekinteni mint az előző kutyámra. Ez normális vagy egy idő után úgy is megbékélek? Ne értsetek félre szeretem ezt a kutyust is csak valahogy máshogy...

2014. júl. 3. 18:34
 1/7 anonim válasza:
100%
Ez teljesen természetes reakció,én is így viselkedtem,de egy idő után már nem volt lelkiismeret furdalásom . . . . Persze még mindig eszembe jut és hiányzik,de olyan,mintha reinkarnálódott volna,mindkettő ugyanolyan játékos és szeretetreméltó:)1 év múlva már teljesen megbékéltem ezzel a tudattal,ez teljesen normális:)
2014. júl. 3. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Miután meghalt a kutyám, nagyon kikészültem. Párom úgy gondolta, hogy egy kiskutyával orvosolni lehet a bajom, így 3 hét múlva kaptam is egyet. Aranyos volt, törődtem vele... De nem éreztem azt a szeretetet, vagy hogy annyira odalennék érte... De ahogy teltek a hetek, egyre jobban megszerettem... Eleinte úgy gondoltam, hogy még gyászolni szerettem volna az előző kutyámat, de már belátom, hogy tényleg kellett az "új", hogy legyen kivel törődnöm. De ettől még ugyanúgy megőrzöm az előző emlékét is.

Szerintem Te is megbékélsz vele egy idő után! Ő nem tehet semmiről, azért van, hogy boldoggá tegyen Téged! :)

2014. júl. 4. 19:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 5. 07:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A 2. válaszoló vagyok. Ma találtam ezt a képet, remélem segít Neked!

[link]

2014. júl. 5. 13:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát bekönnyeztem ezen a képen...:)
2014. júl. 6. 08:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én nj.m is elment 10 éve. Dolgoztam vele, éjjel nappal együtt voltunk.

Én is padlót fogtam, de felkerestem egy tenyésztőt. Nem nj. t tenyésztett. Nem akartam a régi kutyám keresni. Kb fél évre kutyám halála után megszületett a mostani kutyám. Az nj. om még mindig nagyon hiányzik, sokszor kimegyek a sírjához, de tovább kell lépni. A mostani kutyámmal is dolgozok, nagyon fog fájni ha elmegy. Viszont kutya nélkül nem tudok élni.

Amúgy nem csak az a kutyám van akivel dolgozok. Rajta kívül van mentett kutyám is, egy tacsi mix. Ő a poklot járta meg mielött sikerült magamhoz vennem.

Sokszor gondolok arra, hogy a nagy kutyámnak milyen nagy mákja van , hogy nem tudja milyen ház nélkül rövid láncon tengődni meg télen fagyoskodni.

A tacsi mix meg borzasztóan hálás kiskutya. A szobámban van és télen nyáron takarózik. Ha ki akarmenni kiengedjük a kertbe, ha meg bent akar lenni akkor bejön.

Neked is enyhülni fog a fájdalom és az az üresség amit a kutyád maga mögött hagyott, de most nézz rá a mostani kutyádra. Hát nem aranyos ahogy meg akar felelni neked? Pont úgy mint a régi. :-)

2014. júl. 22. 11:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm és igazatok van, nem is tudnám mi lenne velem a kicsi nélkül:)
2014. júl. 23. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!