Az altató injekción kívül milyen más lehetőség van kutyák elaltatására?
Akkor kérlek, utolsó, írd le, hogy mit takar az, hogy " vitesd el a menhelyre"
És nem, nem szégyellem magam, mert nem az én kutyáim, nem én neveltem őket. Nagyon sajnálom őket, meg azt is, hogy ez így alakult, de én így, hogy nagypapám 0-24 órás felügyeletet igényel, se anyagilag, se fizikailag nem tudok foglalkozni egyszerre három kutyával, főleg, hogy kettő ilyen problémás.
NEM szégyellem magam.
Egy ideje már nem csinálják meg, hogy ha egy kutya antiszociális, vagy feleslegessé vált, akkor elaltatják. Ugyanis ha egy kutya antiszoc, az a gazda hibája, aki nem nevelte és nem vett igénybe segítséget. Most már adnak esélyt a kutyáknak egy új életre, ami szerintem szuper.
Fel kéne keresnetek egy kiképzőt, vele beszélni, mert lehet, hogy ki tudnátok fizetni, vagy egy kutyasulit próbáljatok meg! Ha ez nem opció, akkor járj utána a kutya megfelelő nevelésének, és ne add fel, lehet sikerülni fog a bizalmukba férkőzni! Legvégső esetben menhely. Milyen fajta kutyák és mennyi idősek egyébként?
Az állatorvosodat csókoltatom innen is.
Legalább próbáld őket futóláncra tenni, lehetőleg úgy, hogy ne érjenek össze, mert már az agyukra ment a bezártság meg az összezártság...
Megértem, hogy nagyon nehéz a helyzeted, de amint előttem is írták, adj nekik még egy esélyt! Próbáld őket elpasszolni valahova, leírva a körülményeidet is, hátha fajtamentők/bárki más kap az alkalmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!