Kínzás lenne egy kutyát egész nap szájkosárban tartani?
Figyelt kérdés
Kutyusom kirágta a farka tövét pár napja, doki látta, rendszeresen lekezeljük, de egyszerűen képtelen begyógyulni, mert újra és újra lerágja a sebet. Ha szájkosarat tennénk rá, az megoldás lenne? Tudom, hogy van az a nyakra rakható tölcsérszerűség, de szerintem azt sokkal jobban utálná, mert abból még csak ki sem lát oldalra. Mindig van itthon valaki, egész nap velünk van, így ha inni akar, azt rögtön észrevesszük, olyankor levennénk róla. Meg természetesen etetéshez is.2014. júl. 2. 19:14
11/12 A kérdező kommentje:
Végül nem kellett sem szájkosár, sem tölcsér. Oxycort spray-t kapott, azzal fújtuk neki, azután már nem rágta, szépen begyógyult.
2014. júl. 12. 13:47
12/12 anonim válasza:
szerintem igen mert úgy alig tud venni levegőt alig, tud enni, és meg is vadulhat! <:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!