Meg merjem kockáztatni?
Vegyél egy boxot. Amíg nem rajta van a sor legyen boxban, minél messzebb a többiektől. Takard le, h ne lássa őket.
Sok tapasztalt és jó kutya is begőzöl a többi agilityző látványától, h pihentessék őket ezért legtöbben boxot használnak.
(megkérdezhetem kik vagytok? vagy a kutya?)
Tanácsot nem tudok nagyon adni. Én megpróbálnám a helyedben a váltást.
Viszont el tudnád mondani, hogy mi az a Mudi Viadal? Most fogadtunk örökbe egy mudikeveréket és minden érdekel róluk.
Akkor megnyugtattatok. A boxra én is gondoltam, de mivel busszal vagy gyalog kell mennem (nekem nincs jogsim, a szüleim pedig biztos nem vinnének hetente), nehéz lenne cipelni. De megoldom, mert nem nagyon látok más lehetőséget. Utolsónak: itt a link a Mudi Viadalról: [link]
Ez egy olyan verseny, ahol a mudik 4 sportágban, dog dancingben, agilityben, terelésben és engedelmességben mérik össze a tudásukat. Több szint van, a kezdőben lehet jutalomfalatot használni, de az ő teljesítményüket csak sportáganként értékelik, az összesített eredménybe nem számít bele. Nem muszáj az összes sportágban indulni, én agilityben és terelésben indultam, de volt, aki csak egy sportágban. Tavaly ősszel volt az első, de biztos vagyok benne, hogy lesz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!