Miért forrósodik ki a kutyám?
Néha ha teljesen nyugisan fekszik mellettem és simogatom, érzem, hogy szinte süt a tarkója, annyira forró. Máskor az oldala szokot forró lenni vagy a mellkasa. Ez mitől lehet?
Először arra gondoltam, hogy stressz helyzetre ez lehet a reakciója, mert dörög és villámlik, vagy petárdáznak... De amikor teljesen nyugiban van, vagy alszik?
S ez az állapot nem állandó, néha forró, néha nem, s az aktuális forróság is csak pár percig érezhető.
Vagy 6 éve feltettem ezt a kérdést állatorvosoknak is, de nem kaptam rá rendes választ. Négy dokiból három a stresszt hozta fel, mikor mondtam, hogy passzív állapotban is ilyen lesz néha, akkor elcsodálkoztak :D
A negyedik valamit mondott a tápokról, hogy azoktól valamiféle nem tudom milyen folyamat indul be. Viszont mi nem táposok vagyunk, 9 éve nyersen etetünk, úgyhogy ez kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!