Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám teteti, hogy vemhes?

A kutyám teteti, hogy vemhes?

Figyelt kérdés

Olvastam utána és láttam, hogy létezik álterhesség és mivel a kutya biztos, hogy nem közösült ezért gondolom álterhességről van szó, de elég érdekes,hogy ez azután kezdett látszódni miután egy kis játékot(amit ha megnyomsz vinnyog)odaadtunk neki, és kajak úgy vigyáz rá mintha kölyke lenne, ha elvettük tőle már kereste, hogy hol van és ha megkapta vitte vissza a házába.

Észrevettük, hogy már egy lyukat is vájt a földbe és a mai nap már a cickóból is jött a tej, ahogy megnyomtuk.

Pedig elég biztos,hogy nem közösült mivel kutya nem tud,hogy bejönni a kapun az biztos.

Egy félig meddig husky kutyám van ami azt jelenti,hogy nem teljesen az, mivel a mérete kisebb az átlag husky kutyáknál és a szőrzete sem annyira erős fekete hanem inkább nagy része szürkés és fehér van benne kis fekete és egy nagyon kevés világos barna.

2014. jún. 29. 22:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hát lehet :D de szerintem nem terhes, mert volt már 1x terhes akkor nem csinált így a játékokkal.

Amúgy itt egy kép róla, nem mostani már régebbi ez pár hónappal szülés után volt :)

[link]

Lehet egy kicsit túloztam a szürkével itt képeken nem nagyon látszik de a lényeg,hogy nem csak kétszínű,hogy fekete és fehér hanem úgy belekeveredik egy kis világosbarna is :D

2014. jún. 30. 12:28
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem vemhes*

Istenem mindig félreírom xD

2014. jún. 30. 12:33
 13/19 anonim ***** válasza:
Nagyon szép kutyus :) Vigyázz rá!
2014. jún. 30. 14:33
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi! :DD

Úgy, lesz! :))

2014. jún. 30. 16:13
 15/19 anonim ***** válasza:

az enyém is ezt csinálja (kivéve a tejet)Vedd el tőle a játékot, sokat sétáltasd és igyon lehetőleg sok vizet és olvastam néhány oldalt, ami tök jó:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 1. 11:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Élettanilag minden szuka, minden ivarzás után álvemhesnek tekinthető, hiszen hasonló hormonális állapotba kerül (magas P4 koncentráció), mint a vemhes állatok. Az, hogy az álvemhesség klinikai tünetekben is megjelenik-e, egyedenként változik. Tünetei közül leggyakoribb a „babázás” az apró játékokkal, az ivarzás után már akár harminc nappal meginduló tejelválasztás, a has térfogatának megnövekedése. Extrém esetben akár fals szülőfájások is jelentkezhetnek.

Enyhébb esetekben a konzervatív terápia is eredményes lehet, azaz a játékok megvonása, a sok mozgás megszünteti a tüneteket. A tejelválasztás megindulása esetén hűvös, bórvizes, kamillás borogatás javasolt.

2014. júl. 1. 11:10
 17/19 A kérdező kommentje:

1x elvettem volt a játékot tőle annyira sírt, hogy muszáj volt visszaadjam neki :DD

De muszáj lesz elvegyem tőle, megint majd hátha elfelejti azt :D

A borogatást nem csináltam még de kipróbálom, de azt, 1 nap hányx csináljam csak 1x vagy többször?

Kamilla nincs, úgyhogy maradok a bórvízesnél.

2014. júl. 1. 13:26
 18/19 A kérdező kommentje:
Jah és amúgy nem is mondtam,hogy a kutya 4 éves
2014. júl. 1. 13:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem a 4 éves kutyám( beagle) állvemhes..azt mondta a doki, hogy jegeljem a cicijét, és felezzem a vizét és kajáját :)sokat mozgassam és ne dédelgessem :)
2014. júl. 19. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!