Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nen ráncosodik a mopszom...

Miért nen ráncosodik a mopszom homloka?

Figyelt kérdés

Most lesz két hónapos és csak néhány ránc jelent eddig meg a homlokan.

Nemtudom hogy később be fog-e neki mert nézegettem a mopsz képeket az interneten is mindegyik fajtatiszta kiskutyanak (enyém is az) már ennyi idős korban tele van ráncal a feje.

Közbe játszhatott az hogy az apja barna volt es az annya viszont fekete?

2014. jún. 29. 14:18
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért telefonról írtam :)
2014. jún. 29. 14:20
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Mondjuk kérdezd meg a tenyésztőt. Már ha tényleg tenyésztőtől vetted, törzskönyvvel.
2014. jún. 29. 14:28
 3/9 Csucsuka99 válasza:
100%
Biztos hogy később ráncosodni fog a kutyus,ha fajtiszta mopszról van szó. Lehet későn érő tipus...
2014. jún. 29. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Fajtisztának valószínű fajtiszta, de az más kérdés, hogy fajTAtiszta-e a kutyus. A színnek ehhez semmi köze. Lehet hogy egy aranyos, fajtajellegű keveréket vettél, de miért is aggódsz már most ezen, ha csak két hónapos a kutya?
2014. jún. 29. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, nem szokás különböző színűeket keresztezni... és nem is tudok barna magyar mopszról.

+ Már 2 hónaposan rég ráncosnak kéne lennie, az én 4 hónaposom már csupa ránc, két hónaposan is az volt.

2014. jún. 29. 15:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Tudsz képet linkelni róla?

OFF: Mit kell megint kötözködni? Ha elolvasod figyelmesebben pont fatTAtisztát írt de nem baj :D

2014. jún. 29. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:

6-os!

Igen, a kérdező azt írt, de az előttem válaszoló nem. És nem kötözködésből írtam ;)

2014. jún. 29. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor én kérek bocsánatot.
2014. jún. 29. 17:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem barna szinu hanem beige csak nem jutott abban a pillanatban eszembe az a szin :) koszi a valaszokat!

Es igen keson ero mert o volt az alomba a legkisebb kolyok.

2014. jún. 30. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!