Melyik tápot válasszam kölyök csivavának?
Szerdán hozom el a kis csivavát, és nem tudom melyik tápot válasszam.
10hetes a picur. A royal canint nem ajánlotta a tenyésztő. Azt mondta olyat válasszak amiben nem sok a szénhidrát tartalom. Nagyon izgatott vagyok már.:) előre is köszönöm
19/L
Általában a gabonamentes tápokban alacsonyabb a szénhidrát tartalom, ilyeneket keress. (pl. orijen,acana gabonamentes, taste of the wild,natural & delicious, canine caviar... stb.) A legtöbbször a Fressnapf igen drága, neten rendelni jobb és olcsóbb,nagy kiszerelés természetesen mindig kedvezőbb. A tápok összetételét kell megnézni mindig,itt a gyakorin is sok kérdés volt már ezzel kapcsolatban. A tápváltás pedig mindig fokozatos legyen!
És olvass utána a táplálásnak,nevelésnek is. Hiába kicsi a mérete,azért ő még kutya, állati ösztönökkel, szükségletekkel, szervekkel és gyomorral.
A táplálás sem kell hogy kimerüljön a tápokban.Lehet BARF,prey módszerrel is etetni,amit kerülni kell,az a házi maradék,mert túl sós,fűszeres. Jutifalatnak sem kutyakeksz,sem ilyen hülyeségek - színes rudak, kutyakolbász- legyenek,hanem pl sajt,virsli (és nagyon kevés).
Nagyon köszi utolsó!:) ment a zöld!:)
Multi fit junior tápról vélemény?:)
Én hanyagolnám már csak ezért is: gabona (20% rizs), hús és állati eredetű melléktermékek (14% baromfiból)
A Fressnapfban a legolcsóbb prémium táp a Premiere [link] nem sokkal drágább, viszont a tápanyagtartalma mérföldekkel jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!