Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik tápot válasszam kölyök...

Melyik tápot válasszam kölyök csivavának?

Figyelt kérdés

Szerdán hozom el a kis csivavát, és nem tudom melyik tápot válasszam.

10hetes a picur. A royal canint nem ajánlotta a tenyésztő. Azt mondta olyat válasszak amiben nem sok a szénhidrát tartalom. Nagyon izgatott vagyok már.:) előre is köszönöm

19/L

2014. jún. 28. 13:15
1 2
 11/14 Maxitabi ***** válasza:

Általában a gabonamentes tápokban alacsonyabb a szénhidrát tartalom, ilyeneket keress. (pl. orijen,acana gabonamentes, taste of the wild,natural & delicious, canine caviar... stb.) A legtöbbször a Fressnapf igen drága, neten rendelni jobb és olcsóbb,nagy kiszerelés természetesen mindig kedvezőbb. A tápok összetételét kell megnézni mindig,itt a gyakorin is sok kérdés volt már ezzel kapcsolatban. A tápváltás pedig mindig fokozatos legyen!

És olvass utána a táplálásnak,nevelésnek is. Hiába kicsi a mérete,azért ő még kutya, állati ösztönökkel, szükségletekkel, szervekkel és gyomorral.

A táplálás sem kell hogy kimerüljön a tápokban.Lehet BARF,prey módszerrel is etetni,amit kerülni kell,az a házi maradék,mert túl sós,fűszeres. Jutifalatnak sem kutyakeksz,sem ilyen hülyeségek - színes rudak, kutyakolbász- legyenek,hanem pl sajt,virsli (és nagyon kevés).

2014. jún. 29. 00:08
 12/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi utolsó!:) ment a zöld!:)

Multi fit junior tápról vélemény?:)

2014. jún. 29. 08:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Én hanyagolnám már csak ezért is: gabona (20% rizs), hús és állati eredetű melléktermékek (14% baromfiból)

A Fressnapfban a legolcsóbb prémium táp a Premiere [link] nem sokkal drágább, viszont a tápanyagtartalma mérföldekkel jobb.

2014. jún. 29. 13:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi:) neked is ment a zöld!:)
2014. jún. 29. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!