Nagy udvarú kertes házból úgy néz ki 2-3 hónap múlva panelba költözünk, hogy fogja ezt elviselni a 2 éves kan német juhászom?
Fiatal még, könnyebben alkalmazkodik, mint egy idős kutya. Neki Te vagy a mindene... Szóval, ahol Te vagy neki ott jó.
Sokat lesztek együtt, ezt minden kutya élvezi, viszont biztosítani kell neki azt, hogy rendesen le legyen mozgatva.
Sok séta, nagy játékok a parkaban, és hidd el nem lesz gond.
Én ha elköltöznék otthonról, szintén nj de még kicsit kissebb, szóval én viszem magammal oda ahova megyek.
Jó, hogy nem mondasz le a kutyádról és nem dugod menhelyre...
Jó ember vagy, mert nem a problémát keresed, hanem a megoldást.:)
Sokat leviszed sétálni, még boldogabb is lesz, hogy ennyit lehet a gazdival:)
Na látod kedves Gazdi!:)
Mindenkinek ugyan az a véleménye! Nyugi, kell egy kis idő biztos míg mindenkinek meglesza megfelelő helye, ha meg bejárós kutya, akkor biztos most is van egy helye a lakásban ahol ellehet. Nektek sem lesz egyszerű a költözés, de attól még nem megy szét a család, mert kissebb helyre kerültök... Aki meg inkább lepasszolná a kutyáját, hát.... Lehet hogy a mozgás szempontjából az lenne a jobb, de ott lesz vele a gazdi?! Nem! Akkor semmi sem jó neki...
Jó ember vagy továbbra is tartom:)
(az első voltam)
12:34-es! látszik, hogy még életedben nem volt macskád, ugyanis nem a házhoz kötődik, hanem a gazdijához! ne beszélj hülyeségeket kérlek.
a kuytussal meg nem lesz gond, csak sokat kell sétáltatni.
12:34-es
Képzeld van macskám. És azt arra értettem aki kertesházban "tartaja" a macskát és nem lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!