Sétálhatnánk valakivel?
Én belvárosi vagyok, de nekem egy 12 kilós kan kutyám van, de pont, hogy visszabeszél az ilyen ugatós kicsi kutyáknak :D
Ha gondolod, nézz el a Parlament melletti, rakparti futtatóba. Itt van: [link]
Nagyon sokféle kutya jár oda, vizslák, agarak, pitbullok, yorkik, tacskók, bulldogok, keverékek...Normálisak a gazdik akikkel eddig találkoztam, ha gondolod, vidd egy kicsit be, amikor pici kutyák vannak benn. Igazából hamar megfegyelmezi a többi kutya :D Ha nem találkozik kutyákkal, nem fogja tudni hogyan kellene viselkednie. De a TE ötleted is nagyon jó kiindulásnak!
Enyémnek is volt egy pofátlan, 'mindenkibe belekötök séta közben' időszaka, párszor elmentünk oda és most már sokkal jobban viselkedik. Amikor pimaszkodott, a többi kutya helyretette. A múltkor egy hatalmas keverék kutyával akart kötözködni, az meg 2-3 alkalommal odakapott neki (nem harapja meg a másikat ilyenkor, csak kutya nyelven elküldi melegebb éghajlatra :D) és utána már egészen másképp viselkedett 180 fokos volt a fordulat.
Egyébként fél a kutyáktól és azért ugat, vagy támadni akarja őket?
"Ha például kimegyünk a városligetbe és nincs rajta póráz akkor nem ugat csak oda fut a többi kutyához."
O_O
Tehát póráz NÉLKÜL sétáltatsz egy hisztis, ENGEDETLEN kutyát? Az igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!