Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mi lehet a gond?

Szerintetek mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

3 éves beagle kutyusom tegnap óta időnként felnyekken. Először el nem tudtam képzelni miért, előtte csak akkor hallottam ilyet tőle, amikor a füle volt begyulladva. De nagyon ritkán hallottam, mára kicsit sűrűsödtek a jelzései.

Akkor jelzi a fájdalmat (gondolom, hogy az lehet), ha ásít, ha rág. Úgy vettem észre, mintha a bal oldalon nem merne annyira rágni. A falatokat sem meri elkapni. Megpróbáltam belenézni a szájába, de ekkor nagyon elkezdett ordítani. Étvágya ugyanúgy van, a száraz tápot is eszi. A kedélye is jó. Ugyanúgy rohangál, szaglászik stb.

Mindenképp elviszem dokihoz, de lehet, hogy az autó csak pénteken lesz készen, így legkésőbb csak akkor tudom elvinni.

Ti jártatok már így a kutyusotokkal? Ha igen mi volt a baj? Addig is tudnék neki valahogyan segíteni?

2014. jún. 26. 03:13
 1/3 makosbuktaa válasza:
Nem jártam még így kutyusommal, de szerintem begyullafhatott ínye, foga, lehet letört egy darab a fogból. Dokihoz mindenképp vidd el. Addig is szerintem ne száraz tápot adj neki (konzervet semmi képp), hanem főzz valami puha húst, amit kedvel
2014. jún. 26. 07:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Hasonló problémákra gondoltam én is.
2014. jún. 26. 08:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet fog vagy íny probléma, lehet valamilyen izom fájdalom vagy akár daganat is, ezt csak a doki tudja megmondani.
2014. jún. 28. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!