Szerintetek mi lehet a gond?
3 éves beagle kutyusom tegnap óta időnként felnyekken. Először el nem tudtam képzelni miért, előtte csak akkor hallottam ilyet tőle, amikor a füle volt begyulladva. De nagyon ritkán hallottam, mára kicsit sűrűsödtek a jelzései.
Akkor jelzi a fájdalmat (gondolom, hogy az lehet), ha ásít, ha rág. Úgy vettem észre, mintha a bal oldalon nem merne annyira rágni. A falatokat sem meri elkapni. Megpróbáltam belenézni a szájába, de ekkor nagyon elkezdett ordítani. Étvágya ugyanúgy van, a száraz tápot is eszi. A kedélye is jó. Ugyanúgy rohangál, szaglászik stb.
Mindenképp elviszem dokihoz, de lehet, hogy az autó csak pénteken lesz készen, így legkésőbb csak akkor tudom elvinni.
Ti jártatok már így a kutyusotokkal? Ha igen mi volt a baj? Addig is tudnék neki valahogyan segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!