Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért változott meg ennyire a...

Miért változott meg ennyire a kutyám?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves agresszív fiúm. Nem szeret sem körmöt vágni, sem fürdeni, sem fület tisztítani. Úgy döntöttem hogy majd a kozmetikus elintézi.

Sikerült is, ma elvittem, ezeket szebben tűrte mint eddig bármikor na de ami aztán jött fura.

Eddig is ragaszkodó lett, de most még inkább, jön követ, puszil, szeretget hizeleg. Nagyon örülök neki, csak nem tudom mi ennek a fordulatnak az oka??

2014. jún. 25. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet azért, mert a kozmetikusok szakszerűen csinálták meg, és örül a kutyád, hálás neked, hogy rendbe lett rakva. És nekik nem bánta, mert ők mégis máshogy csinálják, érted! :)

Nem kell aggódni :)

2014. jún. 25. 22:43
 2/3 sippara ***** válasza:
Most éppen ilyen kedve van. Mivel nyilván ő dönti el, hogy mikor kihez, mihez és hogyan van kedve, én azt mondanám, addig örülj neki, amíg tart...
2014. jún. 25. 23:00
 3/3 anonim válasza:
Vagy lehet, hogy a kozmetikába, kicsit erősebben fogták meg (erősebben nyúltak hozzá, lefogták stb.) és feltűnt neki, hogy egy idegen ilyen vele szembe és örült nagyon a gazdinak.
2014. jún. 26. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!