Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kisgyerekek mellé (aktív,...

Kisgyerekek mellé (aktív, pörgős, hangos gyerwkek) kertes házba milyen kutyát ajánlotok? Kölyköt akarunk mindenképp.

Figyelt kérdés
Napi fél óra séta, aktívabb, hosszabb mozgás hétvégente. udvaron szabadon lenne.
2014. jún. 24. 13:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%

Volt-e már kutyád? Milyen?

Mekkorára gondoltál?

ÉS: Mennyit szánsz rá?

Egyébként a reakcióid alapján én is a plüsst javaslom.

Majd ha az egyik gyereked elég nagy lesz a kutyázáshoz, és tud vele rendesen foglalkozni, akkor leveszi a válladról ezt a gondot.

Ja! Tudok fajtát ajánlani, amelyik nagyon barátságos, családcentrikus kutya és annyira benne a van a házőrző ösztön, hogy tanítani sem kell rá. Ez a howavart. Tudod, mennyibe kerül? Majdnem azt vettem, úgyhogy friss ár: 200 e ft.

2014. jún. 24. 14:31
 12/22 anonim ***** válasza:
29%
Az emberek 90% nem viszi sétálni a kutyáját csak hetente párszor vagy annyiszor sem. itt nálunk ha 1 hónapban egyszer látom azt hogy valaki sétáltatja a kutyáját. Pedig még kutyasuli is itt van tőlünk 5 percre. A tulajnak díjnyertes kutyái vannak, ő sem hozza ki őket. Akkor most miről is beszélünk??Naponta kiviszi fél órára, plusz lefárasszák. És akkor ez a kutya már többet kapott mint a legtöbb kutya!!
2014. jún. 24. 14:38
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
*** ha a kérdező kiviszi naponta fél órára és még udvaron belül is fárasszák,tanítják már többet kap mint sok más kutya
2014. jún. 24. 14:39
 14/22 anonim ***** válasza:
32%

retriever. Lehetőleg nem szaporítóktól, hanem mondjuk fajtamentett

[link]

2014. jún. 24. 14:45
 15/22 Szilvi & Argos ***** válasza:
60%

Ha van 100 ezred fajtatiszta, törzskönyves kutyára, akkor nézzetek szét a neten, hogy melyik tetszik és melyikkel passzoltok TI! Ha nincs, akkor menhelyről hozzatok el egy fiatal kutyát.

NE RÖVID SZŐRŰT VÁLASSZ KINTINEK!!!

2014. jún. 24. 15:06
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem volt még kutyám, a férjemnek igen. Ők akkor panelban laktak, őzláb pincsijük volt. Szó sincs arról, hogy gond lenne a kutyával való foglalkozás, csak valaki írta, hogy napi fél óra séta az vicc. De azt is írtam, hogy ezen felül minden délután 2-3 órát játszanának vele a gyerekek és én is, amikor a játék mellett tanítgatás, szeretgetés is lenne. Hétvégén pedig mikor a férjem is itthon van, el tudjuk vinni egész délutánra futni, úszni, erdőbe kirándulni. Mi kistelepülésen élün, kb 6000 lakos. Kóbor kutyát látok nem egyet egész nap kódorogni, de sétáltani nagyon kevesen viszik a kutyák, inkább azok akik panelban élnek. A mi utcánk kb. 50 házból áll, 70%-juknál van kutya, de egy se sétáltatja. Sok helyen nappal kennelben tartják, estére meg kiengedik az udvarra. Ezt nem tartom helyesnek, de azt se hiszem, hogy ha napi 3 órát nem tudok vele utcán sétálni akkor rossz gazdája lennék. Mint írtam foglalkoznánk vele, de hétközben javarészt itthon, az udvaron.

Köszönöm a válaszokat. Egyébként férjem vizslát szeretne, én azért nem mert annak tényleg kevés lenne amit én tudok hétközben vállalni. Én inkább golden retrievert vagy labradort szeretnék, de ha tudtok a fenti körülményekhez jobbat ajánlani, szívesen várom.

2014. jún. 24. 15:20
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem csak az a jó kutyatartó, aki napi 6 órát kocog a kutyájával, és mindenféle méregdrága iksolába hordja, ahogy teszi ezt egy ismerősöm. Ennek ellenére a kutyája egy provokatív, buta és sokszor agresszív állat, de a kedves gazda meg van győződve arról, hogy a kutyája tökéletes.

Szerintem nyugodtan hozhattok kutyát a házhoz, pláne a gyerekek miatt. Labi jó választás, remek dada és játszótárs.

Molosszerben gondolkodtatok? Pl. bullmasztiff, bordeaux-i dog? Hatalmas, ijesztő kutyák, de a gyerekekkel igazi angyalok.

2014. jún. 24. 16:15
 18/22 anonim ***** válasza:
86%

Aha, ajánlgasd csak a molosszert olyan embereknek, akiknek eddig pincsijük volt. És nincs idejük foglalkozni vele.

Az oké, hogy gyerekszerető meg minden, de azért egy 60 kg-os állatról beszélük.

2014. jún. 24. 16:25
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem goldenem van, de én a labradort mondanám a szőre miatt. Nem biztos, hogy a házimunka és a gyerekek mellett lesz kedved napi fél órát fésülgetéssel töltened ilyenkor, rettenetesen hullik a szőre.
2014. jún. 24. 16:53
 20/22 anonim ***** válasza:
68%
Pardon, a molosszer egy ötlet volt. Nem nagy mozgasigényű, türelmes kutyák. A kommenteket nem nagyon olvastam el, de így, hogy egy pincsijük volt, visszaszívom a tippemet. o.O
2014. jún. 24. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!