Ha két hét után is hasmenéses állagú a kutya széklete, akkor jó más tápra áttérni igaz?
Ha az állatorvos mindent rendben talált, szinte biztos hogy a táp okozza.
Érdemes lenne megpróbálni hypoallergén táppal etetni, lehet hogy allergiás bizonyos összetevőkre, főleg ha a Dog Chow-tól vakarózott, a másiktól meg megy a hasa.
Brit Care nagyon jó hypoallergén táp.
Sajnos nem Magyarországon élek, itt nálunk nincs Brit es Josera sem. De akkor felhívom az állatorvosunkat és kérek ötletet.
Köszönöm a segítséget.
Sajnos ez sincs. Ami van:
Nupec
Eukanuba
Royal canin
Pro Plan
Diamond
Ezeket lehet interneten keresztül venni.
Bevásárló központokban
Beneful
Ol' Roy
Dog chow
Pedigree
Ganador premium
Az állatorvos szerint minden táp, amit bevásárló központban árulnak gagyi, és rossz minőségű.
Amit a neten keresztül és esetleg az állatorvosnál tudnék venni, azoknak az ára a csillagos eget veri. Valószínű a ganador prémiumot fogom kipróbálni, ha nem válik be, lehet, hogy Barfozni fogok.
Egyszer elfogyott a táp és szükség megoldásként elmentem az éjjel-nappali kis szuperbe. Pedigree és egy nutridog nevezetű táp volt. Ez utóbbi sokkal olcsóbb volt a pedigree-nél és nem volt túl sok pénzem, így hát megvettem.
Az volt ráírva, minden korosztálynak. Érdekes módon ettől a táptól volt normális széklete. Már mindenhol kerestem ezt a tápot, de valószínű, hogy csak ott lehet kapni és csak két kilós kiszerelésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!