Ezek a kiskutyák hasonlítanak-e spániel kölykökre? "Fajtajellegű keverékek"-e vagy csak olyan kutyult mix keverékek?
Figyelt kérdés
Együtt a kutyusok:
Illetve a feketékről van külön képek, de én barnát akarok:
2014. jún. 23. 18:29
1/5 anonim válasza:
hasonlítanak, de ilyen szögből, ilyen minőségű képpel akármit is eladhatnak neked.
2/5 anonim válasza:
Soha ne vegyél kiskutyát pusztán kép alapján. Bármi lehet belőlük 6-7 hónapos korukra.
Menj el személyesen, nézd meg, szerezz információt a szülőkről és kérj írásos garanciát. (szerződés)Nézd meg hol és hogyan tartják őket. Mivel etetik stb....
3/5 anonim válasza:
Ezek a kutyusok nincsenek 2 hetesek szerintem,szemüket nem láttam hogy ki lennének nyitva.
Bármi lehet belőlük.De ha a szülők törzskönyvesek akkor a kölykök is tuti spánielek,ha nem akkor keverékek akár fajtajellegű.
De míg ilyen kicsik bármik lehetnek, én speciel így képekről még labrador kölyköknek is nézném.
De hogy a betonon vannak ezek a picik kutyák eléggé szomorú :(
4/5 KGabi0000 válasza:
Nem tudom,olyan kicsik hogy akármik lehetnek,viszont az utolsó képen az biztos egy spániel.Menj el nézdd meg a szüleit,abból meg lehet állapítani!
5/5 zsuzsabazsa válasza:
Gondolom az alsó képen az anyjuk van a kölykökkel. Ha az apa is ugyanolyan akkor, spániel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!