Amerikai buldog jó választás?
Figyelt kérdés
Van egy Francia buldog szukánk, és egy pici mopszunk. Most költözünk kertes házba és szeretnénk egy nagyobb testű kutyát, és mivel a buldogokért rajongunk ezért gondoltunk az Amerikai buldogra. Van valakinek ilyen kutyusa? Tapasztalatok is érdekelnének. :)2014. jún. 23. 13:52
1/6 anonim válasza:
Az amerikai bulldog jó választás,főleg egyedül állóknak4 családba nem biztos,hogy megfelelő,mert akaratlanul is árthat egy kisebb gyereknek,mint ahogy a nagyobb kutyák is.Ha mégis családba szeretnéd,akkor rengeteg időt kell vele töltened,és itt a rengeteg szót teljesen komolyan,szó szerint kell venni! ha így teszel,tökéletes családi kutya is válhat belőle! :)
2/6 anonim válasza:
Azt azért tudjad, hogy nagyon kemény kutyák. Szoval kutyaiskola nélkül vagy tapasztalat nélkül a fejedre fog nőni! És csak szukát ajánlok. Van itt ambullos gazdi, de ő sem ajánlgatja őket sokmindenkinek.
3/6 anonim válasza:
Akkor már inkább a boxer, hasonlít is, de könnyebben kezelhető!
4/6 A kérdező kommentje:
Boxer is még opció( csak úgy tudom, hogy nekik nincs olyan karakán jellemük, hanem inkább bújós kiscicák :):), köszönöm a válaszokat :)
2014. jún. 27. 12:40
5/6 LorkaHores válasza:
nekem is volt amcsi bulldogom nagyon jó választás! :)
6/6 anonim válasza:
Hááát bújós cicának nem mondanám a boxert, nekem is volt. Jó tény, hogy nagyon tud örülni, de azért oda teszi magát, ha kell... ja és semmitől nem fél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!