Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit egyenek 3 hetes kutyáim?

Tunditta kérdése:

Mit egyenek 3 hetes kutyáim?

Figyelt kérdés
Beagle kiskutryáim 3 hetesek lettek, anyjuk nem nagyon akar már szoptatni. Ők a második alom, az elsőkkel könnyű dolgom volt, megették az áztatott tápot. Eléjük viszont hiába teszem, próbálkoztam kefírrel is, nem eszik, csak sírnak és nyüszögnek.

2014. jún. 23. 13:44
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Mindkettőnknek megvan a véleményünk, maradjunk annyiban. Láttam már csodálatosan túltenyésztett boxereket, meg egyebeket, lehetett törzskönyve, meg neves szülők. Utálhatsz engem, én tudom, hogy teljesen tiszta vérű beagle-k, genetikailag is minden oké velük. Találkoztam tenyésztővel, akinek éppen 6 vemhes kutyája volt otthon a sok ikszedik alommal, azoknak a kutyáknak a szervezete mennyire lehetett egészséges? Tényleg figyelemre méltó, hogy a pénzről szól az egész (tisztelet a kivételnek)! A legtöbb tenyésztő csak az anyagiakat nézi, nem pedig az állatot. Én tudom, hogy nekik jó dolguk lesz, akár törzskönyvesek, akár nem. Ha szaporító vagyok, akkor is. És nem hánynak, nincs hasmenésük a kefírtől...
2014. jún. 25. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!