11 éves nőstény kutya ivartalanítása mennyire veszélyes? Golden retriever
Figyelt kérdés
Azt javasolták, hogy állatkórházba vigyük, ahol nem injekcióval altatnak és akkor nem lesz gond. Tesóm kutyusa, tüzelt és a szomszédból átásta magát a kan kutya a kerítés alatt... nem tudjuk, hogy vemhes lett-e vagy mi történt, de biztos ami biztos az orvos javaslatára az ivartalanítás mellett döntöttünk, viszont ő csak injekcióval altat, ezért javasolta az állatkórházat.
A vetélést okozó injekciótól jobban tartanék, ráadásul az ivartalanítással a méhgyulladást is megelőznénk, csak félek túl idős már hozzá a kutyus.
A sajátomat még két évesen ivartalanítottuk, így ilyesmiről nekem sincs egyáltalán tapasztalatom...
2014. jún. 22. 13:35
1/3 anonim válasza:
ha rendben a szive, akkor nem lesz baj. 14-16 év körüli kóborka szukát ivartalanitattam pár hónapja, köszöni szépen jól van:)
2/3 anonim válasza:
Hallgassatok a dokira, menjetek a kórházba! Az én kutyusom 9 évesen lett ivartalanítva egy betegség miatt, és nem lett semmi baja, de őt injekcióval altatták.
3/3 anonim válasza:
Ismerősőm goldenjét 13 évesen kellett ivartalanítani méhgyulladás miatt. Jól viselte, szerencsésen felébredt az altatásból, és két nap múlva semmi baja nem volt. Fájdalmai sem voltak a műtét után. Szerintem semmi gond nem lesz, ha műtét előtt rendesen kivizsgálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!