Érdekelne, hogy ha magamnak nevelek egy am. Staff-ot aki csak nekem engedelmeskedik mennyire fog viszonyulni a család többi tagjához?
ma 15:14
Kívánom, hogy soha az életben ne kelljen pl kórházba kerülnöd.Mert akkor, bizony nem te döntöd el, hogy mész, vagy sem. A kutyák meg ott maradnak a levegőnek nézett családra.
Ilyen alapon ki sem lépek a házból, mert rámesik egy tégla, vagy elüt a kamion. És aki totál egyedül lakik vagy nincs senkije, az mit csinál ha kórházba kerül? Vagy akkor annak tilos állatot tartania szerinted?
Amúgy meg akkor sem történik semmi ha kórházba kerülök. Annyi ideig meg tudják őket etetni meg kiengedni a kertbe. És ha már ennyire jobban tudod a tutit, megsúgom: a családomat sem érdeklik a kutyáim, tehát ha hagynám, sem foglalkoznának velük. Akkor megint: ezért nekem akkor most tilos állatot tartanom? Egyik kertes kutya sem hal bele, ha egy ideig nem sétáltatják, az apokalipszis meg addig csak nem jön el a hátsókertbe hogy tesztelje mennyire komoly kontroll alatt vannak a családom kezében. Bocsi, hogy nem arra alapozom az életem, hogy mi lesz a kórházba kerülök.
"És aki totál egyedül lakik vagy nincs senkije, az mit csinál ha kórházba kerül?"
Mondjuk úgy neveli a kutyáját, hogy jóban legyen a szomszéd Marika nénivel is, vagy hogy ne okozzon problémát neki, ha 1-2 hetet panzióban kell töltenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!