Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Érdekelne, hogy ha magamnak...

Érdekelne, hogy ha magamnak nevelek egy am. Staff-ot aki csak nekem engedelmeskedik mennyire fog viszonyulni a család többi tagjához?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 10:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja és a kutyának nem számítanak a rokoni viszonyok. Ha valaki veletek lakik az falkatag, aki még évente egyszer jön hozzátok, az idegen, és tök mindegy, hogy az édesanyád az, vagy egy távoli rokon. Az én kutyáim azokat az embereket akik nem laknak velünk, ugyanúgy kezelik mint bármelyik idegent.
2014. jún. 21. 15:16
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

ma 15:14

Kívánom, hogy soha az életben ne kelljen pl kórházba kerülnöd.Mert akkor, bizony nem te döntöd el, hogy mész, vagy sem. A kutyák meg ott maradnak a levegőnek nézett családra.

2014. jún. 21. 15:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Ilyen alapon ki sem lépek a házból, mert rámesik egy tégla, vagy elüt a kamion. És aki totál egyedül lakik vagy nincs senkije, az mit csinál ha kórházba kerül? Vagy akkor annak tilos állatot tartania szerinted?

Amúgy meg akkor sem történik semmi ha kórházba kerülök. Annyi ideig meg tudják őket etetni meg kiengedni a kertbe. És ha már ennyire jobban tudod a tutit, megsúgom: a családomat sem érdeklik a kutyáim, tehát ha hagynám, sem foglalkoznának velük. Akkor megint: ezért nekem akkor most tilos állatot tartanom? Egyik kertes kutya sem hal bele, ha egy ideig nem sétáltatják, az apokalipszis meg addig csak nem jön el a hátsókertbe hogy tesztelje mennyire komoly kontroll alatt vannak a családom kezében. Bocsi, hogy nem arra alapozom az életem, hogy mi lesz a kórházba kerülök.

2014. jún. 21. 15:49
 14/16 anonim ***** válasza:

"És aki totál egyedül lakik vagy nincs senkije, az mit csinál ha kórházba kerül?"

Mondjuk úgy neveli a kutyáját, hogy jóban legyen a szomszéd Marika nénivel is, vagy hogy ne okozzon problémát neki, ha 1-2 hetet panzióban kell töltenie.

2014. jún. 21. 16:27
 15/16 anonim ***** válasza:
A világon nem csak mindenkit imádó többgazdás kutyák léteznek. Miért kényszerítsem olyanra ami ellentétes a természetével? Ha elmegyünk egy kiállításra ne harapja le a bíró kezét, ha elmegyünk egy vizsgára, ne nyírja ki a vizsgáztatót, meg lehessen vele jelenni egy kutyás táborban, egy versenyen vagy csak a kutyafuttatóban. Magyarán legyen szocializált, ez oké. De az nem oké, hogy mindenkinek alázkodjon meg és fogadjon szót. Mi értelme van mondjuk egy olyan rottweilernek, kaukázusinak aki arra van képezve, hogy a világ össszes emberével jól ellegyen, ha esetleg valami történne a gazdival? Hol olvastad azt, hogy egyáltalán nem viselnek el senkit az én kutyáim? Annyira pont elviselik az embereket, hogy megetessék és megmozgassák őket. De sétáltatni, egzecíroztatni, játszani, vagy bármi más személyes dolgot senki nem fog velük csinálni rajtam kívül. Azt is megsúgom, az én kutyáim ezerszer jobban viselkednek társaságban mint azok akiket "mindenkihez hozzászoktattak" (vagyis hagyták menjen amerre akar, sokszor azt sem tudván hol a halálba, kinél van), mert én sosem engedem meg, hogy másokat zavarjanak vagy tiszteletlenkedjenek. És amúgy mégis mit fáj, hogy nekem más az ízlésem ezen a téren?? Szerintem még nem jelent meg a hírekben, hogy 'a sajátnak nevelt kutyák széttépték a családot amikor a gazdi kórházba került', pedig nem ma kezdtem. Addig meg semmi közöd hozzá, mert a te életed nem befolyásolja. Ja és nálad meg nálam okosabb és tapasztaltabb kutyakiképzőknél is létezik ez a módszer. :)
2014. jún. 21. 17:14
 16/16 Imola Ágnes ***** válasza:
Az előző amstaffod teljesen normális volt, ilyen egy igazi amstaff, imádja az embereket, és imádja az idegeneket is. Ha normálisan neveled, és normális kutyád lesz, akkor az is pont annyira emberközpontú lesz mint az előző. Bár félelmetesen néz ki, meg csúúúúúnyán tud ugatni, de emberre nem agresszív ez a fajta.
2014. jún. 23. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!