Ti mennétek albérletbe kutyával?
Vagy ha albérletben laktok, akkor vennétek/fogadnátok örökbe kutyát?
Ha a tulaj engedné,
Sajnos kutyával (de bármilyen állattal) nagyon nehéz albérletet találni. Pedig néha az ember több kárt csinál, mint egy négylábú.....
Igen mennék. Sőt keresek is. De nem nagyon találok.....
Köszönöm a válaszokat!
Én kb. 4 éve macsekkal, és több mint 2 éve nagy testű kutyával albérletben lakom.
Bárki meghallja, úgy förmed rám, hogy azt szavakkal nem lehet elmondani.
Azért is tettem fel a kérdést, hogy én vagyok megháborodva, vagy más is vagy így.
Holott pont ma olvastam kb. 50 hozzászólást, hogy nem egy ember van aki gyerekkel/gyerekekkel van albérletben, ami szerintem rizikósabb.
Mindent megadok mindkettőnek, minimum Brit tápot veszek, meg farhátat, májat, stb, mindenféle kiegészítőkkel ha kell, pl. zöldkagyló, stb.
Tehát ilyen téren nincs gond.
A séta sem, pedig egy 550 nm-es telken van egy kb. 40 nm-es ház, tehát az udvaron is rengeteget játszunk, a házon kívüli séták mellett.
Mi kutya+gyerek kombinációval vagyunk albérletben, na így aztán tényleg nehéz lakást találni, de kb. 15-20 hirdetőből egyet általában nem zavar a dolog.
Nekünk ez a 3. albérlet kutyával, 2. úgy, hogy gyerek is van.
"Albérletben lakom, egy rotival, a párommal.."
Nekem is rotim van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!