Kiskutyum 6 és fél hónapos. Még nem szobatiszta, pedig mindent próbálok megtenni. Nagy baj hogy még nem szobatiszta?
óóó ne aggódj! nekem se szobatiszta még teljesen! reggelre mindig van ajándék! és barátnőmnek van két yorkija egyik 2.5 éves másik 3 és van h ők is bepiszkítanak!
Türelem és persze kutyapelus! ;)
Szia!
Nekem is yorkim van, 9 hónapos, és csak most lett szobatiszta!!!!!
A staffordshire terrieremnek ehhez elég volt két hét! Akkor volt 3 hónapos!
Szóval én sem gondoltam, hogy ez ilyen nehezen megy a yorkiknál.
Egyébként mindenki megnyugtatott, hogy ha következetes vagyok vele, akkor ez be fog következni 1 éves kora előtt, mármint, hogy szobatiszta lesz!
Egyébként az a rossz, hogy nem nagyon tudja jelezni, ha vécéznie kell.
A stafford nyüszögött az ajtó előtt.
De a yorki nem nyüszög, nem ugat, csak ha arra megyek, akkor pörög körbe-körbe, és onnan tudom, hogy mennie kell.
Dehát olyan kicsi, nem is látom sokszor..... :)))
A harmadik kutyánk, a keverék, az meg még életében nem pisilt be, nem is tudom milyen tarálya lehet neki :D:D:D
Sok sikert, és szerintem ne aggódj!
( én a kutyapelust azért nem támogatom, mert akkor a kutya nem tudja egyértelműen, hogy akkor most lehet-e a lakásban vécéznie, vagy nem lehet! )
Az én borderem annyi idős, mint a te kutyusod s ő sem szobatiszta még! Nappal kibír 6 órákat, ha kell neki, akkor kikérezkedik, de egész éjszakát nem és az egész napot, ha dolgozni vagyok, azt sem. :S A neheze az, hogy azért nem tudom leszidni, ha nem kapom rajta, pedig már tudja, mi a dörgés, csak még nem bír ki ilyen sok időt, nem elég fejlett hozzá (orvos kizárta, hogy szervi probléma lenne). Már az evést is úgy alakítom, hogy a sétákhoz alkalmazkodjunk. És a legrosszabb, hogy tudja, hogy nem kéne bepiszkítani, és szégyenében meg szokta enni (félig) a kakiját és fölnyalja a pisit... :(
Na ezzel mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!