Volt már ilyen beteg Rottweilerje valakinek?
Figyelt kérdés
szemei nagyon pirosak,már nem is állnak normálisan. száját nyitva hagyja éjjel-nappal, étvágya van, pici zsiroskenyér falatkákkal etetem, mert önállóan nem tud enni, kisebb halat mondjuk lenyel ha a szájába hátra teszem. étvágya van, elég jó húsban van. inni is úgy iszik, hogy az ajkát beleérteti meg néha bugyborékozik a vízben. csöpög a nyála állandóan. nincsen csontdarabka sem a fogai közé beakadva meg a torkában sem. mit lehet vele csinálni? 8 éves. érdemes lutrizni állatorvosra költeni 5 ezreket injekciókra naponta, aztán egy hét múlva mégis elmegy közülünk? (már az előző rotimmal ez volt)kinek milyen tapasztalatai vannak? mi lehet a rotim baja? várom a válaszokat.2014. jún. 19. 19:25
1/17 anonim válasza:
Igen, vidd el állatorvoshoz. Ha egy kutya nem eszik önállóan, akkor baj van.
2/17 anonim válasza:
Nem érdemes lutrizni. Te se menj orvoshoz, ha már annyira rosszul vagy, hogy már enni sem tudsz egyedül, mert mi lesz ha mégis meggyógyítanak, és másnap a fejedre esik egy tégla az utcán. Bár érted nem kár, állatkínzó véglény. Nem csodálom, ilyen hozzáállással, hogy az előző rottid is kimúlt. :(
3/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de elég fura vagy. Ha van valakinek egy gyereke, akkor azzal azonnal orvoshoz rohan. És a legdrágább orvosságokat megveszi neki, sokszor még a feleslegeset is. És ha kutyája? Mi az, hogy 5 ezreket naponta? Ha menthetetlen akkor azt úgyis megmondja az orvos.
Inkább hagyod szenvedni, mert sajnálod rá a pénzt?
4/17 anonim válasza:
Arra hivatkozva,hogy feleslegesen költöttetek a másikra,inkább hagyod szenvedni,gratulálok!Ezt házi módszerrel nem tudod kezelni már csak azért sem,mert sokféle betegség okozhatja.Annyi eszed nincs,hogy az injekciók miatt talán kevesebbet szenvedett halála előtt a másik szencsétlen?Neked fából vagy vasból kéne állat,nem élő.Amit most csinálsz,konkrétan állatkínzás BŰNCSELEKMÉNYE.Inkább mondd meg az orvosnak,altassa el,ha sajnálod rá a pénzt.Vagy SOS keress olyan állatvédő szervezetet,akik ennyire tönkretéve is átveszik.
6/17 anonim válasza:
Érdemes-e költeni rá??? Ez nálam nem is lehet kérdés!
Nem vagyunk orvosok, így nem tudjuk mi lehet a baja. De ha nem vagy hajlandó dokihoz vinni, mert az pénzbe kerül, akkor lehet, hogy jobb neki, ha elaltatod. Bár ugye az is pénz...
7/17 anonim válasza:
Az a baja hogy a hülye gazdája még nem vitte orvoshoz…
8/17 A kérdező kommentje:
viszem orvoshoz megnyugodhattok a kutyát. a gyereket is el szoktam vinni ha gond van vele. bár a gyereket is kezelték már félre, 3. orvoshoz vittem el, mire eltalálta a gyógyszert, ami jó volt annakidején.
2014. jún. 20. 05:47
9/17 A kérdező kommentje:
igazából arra lettem volna kiváncsi itt, hogy valakinél volt e ugyanez a baj a kutyusnál és mi lett, meggyógyult-e vagy mivel gyógyult meg. már arra is gondoltam, hogy 8 éves öreg és azért jönnek elő a problémák rajta. az előző rotim is 8 évesen ment el injekciózások után mégis. bár ott szívelégtelenség volt megállapítva, dagadt volt az egész feje, végtagjai. most nem ez a gond.
2014. jún. 20. 06:53
10/17 anonim válasza:
Na ezért kell normális tenyésztőtől kutyát venni.Azok a rotik nem nyolc évig élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!