Beonde kérdése:
Neostomosan mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 10:29
1/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy 200 ml-s ?
2014. jún. 19. 10:30
2/7 A kérdező kommentje:
Hány naponta kell ismételni a permetezést?
2014. jún. 19. 10:36
3/7 anonim válasza:
Attól függ mi a célod vele. Megelőzés vagy már a kutyán lévő élősködők kiirtasa?
4/7 anonim válasza:
5 ml-es ampulla kb. 400-500 Ft, 200 ml-es kiszerelésről én még nem hallottam. Egy liter vízben feloldod, és úgy permetezed a kutyára. Egyik barátnőm kutyájára én reggel este alkalmaztam, mert brutál bolhás volt.
Mi a gond a kutyussal?
5/7 A kérdező kommentje:
Eléggé bolhás :)
nem 10 naponta?
2014. jún. 19. 11:12
6/7 anonim válasza:
Nem ilyen kiszerelésben van, hanem ampullában, amit fel kell oldani vízben. Mi 2 ampullát valami 500 ft körül vettünk. Egy ampullát egy liter vízben kell feloldani, de konkrétan nem tudom, hogy hány ml-s ampullák vannak, így kérdezd meg a dokit erről.
7/7 anonim válasza:
6-os vagyok.
Alkalmazni úgy kell, hogy rápermetezed a kutyára, de akár meg is lehet vele fürdetni. De vigyázni kell, szembe, szájba ne menjen, mert ez egy méreg, illetve ha sebek vannak a kutyán, akkor nem alkalmazható, csak ha már elmúlt a seb. A kezelést kb. 2 hét múlva meg kell ismételni, de ahhoz, hogy hatásos legyen, a kutya környezetét, fekhelyét, stb. is kezelni kell vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!