Segitenetek eldonteni egy 10hetes francia bulldog eseteben melyik "modszer"lenne "jobb"?!
Igyekszem felkeszulni a temaban,de nem tudok az "eloszor kutyapelus makd folyamatosan kifele a kert fele"es az "azonnal kert,miert ne"nezet kozott donteni.szerencsesek vagyunk,mert van kertunk,de nem tudom melyik "modszert"alkalmazzam....eloszor kutyapelusra szoktassam es majd azt vigyem.ki,vagy mar egybol amikor latom,akar valamit akkor kivigyem a kertbe?igazsag szerint kb 6honapos koraig otthon tudok vele lenni a kisfiam.miatt,de aztan visszamegyek dolgozni.szoval akkor ugye picit gondolom jobb lenne ha a kutyapelusra szokna,lehet akkor.meg nem tudna 8-9orat pisit/kakit tartani...de kozben meg ha ott a kert akkor minek ne azzal kezdjem eloszor?!
Vagy van arra esely hogy kb 6honapos korara tud varni amig hazaer valali delutan?!
Nagyon koszonom ha valaki tapasztalabol is akar de valaszol!!!:)
Koszonom.zita
Ha van kert, én nem pelusoznék.
Benti kutya lesz, vagy ki-be járós?
Jó lenne, ha minél többet kint tudnátok lenni a kertben (elméletileg nyár van), a kisfiadnak is jót tesz a kinti levegő és így a kutyusnak is a lesz a természetes, ha a fűben végzi a dolgát. Sztem jobb a fűből kiszedni a kakit, mint a szőnyegből. Így amikor bent lesz, akkor inkább kikéredzkedik, nem pedig ahol rájön ott el is végzi.
1. vagyok
Beizélne, ha 6 hónap alatt (8 hónaposan) nem lenne szobatiszta. Simán ki kell bírnia 8-9 órát.
Egyébként lehet kapni jó kis lengőajtókat, sztem nem is horror áron. Ez is lehet egy megoldás, de nem létszükséglet.
Nem, én olvastam félre, bocsi.
De mindegy, mert 6 hónaposan is szobatiszta egy kutya nagy átlagban. Legfeljebb balesetek előfordulnak, de az felnőtt kutyáknál is lehet.
Legyetek kint sokat, akkor az lesz neki a természetes.
Sok sikert a füleshez :)
Koszonom szepen:):)a nagyjatek nehez lesz,egesz nap jatszunk vele;););)
Akkor lehet a nagy setat beiktatom az esti uyolso eves ele.utana egyszer meg kimegy kakilni pisilni aztan alvas:)koszonom a tanacsokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!