Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elvigyem orvoshoz? SOS!

Elvigyem orvoshoz? SOS!

Figyelt kérdés

9 hetes kiskutyám hányt az előbb.:(

Egyébként utána megette amit kihányt ez normális? Kétségba vagyok esve segitsetek könyörgöm

2014. jún. 18. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Inkább kérdezzen rá, hogy normális-e a hányás, mint hogy napokig tétlenül nézze, ahogy minden kijön belőle, amit megeszik...szerintem. Az első kutyások jellemzően (jó esetben) ilyenek, idő kell, amíg rájönnek, hogy mi az, ami miatt kell aggódni és mi az, ami miatt nem. De egy kérdés sosem árt.
2014. jún. 19. 08:16
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen utolsó :)

Minden rendben van a kutyussal, már megnyugodtam :)

2014. jún. 19. 16:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki nem pánikol, nem jelenti azt, hogy szrik a kutyájára, csupán azt, hogy józan ésszel gondolkozik és képes hideg fejjel cselekedni. Amúgy meg a kutyádnak sem tesz jót az ilyen idegbeteg gazda, ha túlzásba viszed még a viselkedésével is baj lehet. A kutyának biztonság kell.
2014. jún. 19. 17:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint a kezdő anyuka, amikor pánikba esik a baba első köhintésére :) aranyos, szerintem :)
2014. jún. 19. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:
De ha egyszer első, egy szem kutyája, honnan tudná, hogy mi a normális, ha még sosem törént vele ilyen? Hát úgy hogy megkérdezi és megfogadja a tanácsokat. Ha az ember bizonytalan, kérdezni mindig jobb, mint higgadtan, "jó falkavezér" módjára várni és legyinteni, hogy ó, ez "valószínűleg" semmiség.
2014. jún. 19. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!