Lehetséges? Kutyakozmetikus tanfolyam nélkül?
Ez nem Miskolcon és környékén van így, hanem egész Mo-n. Van is Miskolcon olyan kozmetikus, aki így tolja, na olyanok is a kutyák.
Igen, lehet így szalont nyitni, nagyon sokféle bolthoz nem kell specifikus végzettség.
Na de hol tanulja meg az ilyen a gyakorlatot, ha senki nem tanítja? A fizető vendégeken...? Lehet, hogy aki nem ért hozzá, annak tetszik egy-két nyírás, de hogy bonyolultabb dolgokat nem tud megcsinálni, az biztos. Az egyik itteni kozmetikusnak pl. van papírja, de nem tud normálisan trimmelni, nem is vállalja. Na, az milyen?
Én sem vagyok kutyakozmetikus, de jó pár mentett kutyát nyírtam már le, jópofák lettek, de ennek nem sok köze van a kutyakozmetikához. Szerintem ha az ember belevág egy szakmába, igyekezzen nem csak, hogy megtanulni, hanem a lehető legjobban megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!