Miért van ilyen kevés shetlandi juhász tenyészet Magyarországon? Röhejes, hogy nem tudok venni egy blue merle, lehetőleg szuka kölyköt!
*elfoglaltsàg
Mint mondtam akkor is lesz időm a kutyára,csak sokkal kevesebb.
Amúgy az dicsèretes,ha menhelyről hoztad,egyik ismerősöm is onnan vitt.Bàr a többiek nem,szóval gondolom nem csak én vagyok a "hibàs",hogy nem onnan szerzek be. ;D
Hàt az biztos,hogy több ideje marad az embernek,mint,e
amikor màr dolgozik.Az viszont kevés a boldogsàghoz.
csak a kedvedèrt: ;) ;) ;) ;) ;)
LOL xdddd
2 héttel előbb megvették?? Úristen! Mondok neked valamit: a legtöbb tenyésztő kutyáját gyakorlatilag már azelőtt megveszik, hogy megszületett vagy megfogant volna!
Ami pedig a várást illeti, ez igazán elhivatott fajtakedevelő akár éveket is vár a megfelelő kutyára. Ebből is látszik, hogy nem csak tudatlan vagy a témában, de éretlen és gyerekes is. Mint amikor az ovis földhöz vágja magát a boltban, hogy azonnal csokit akar... Ha te erre büszke vagy, az a te bajod.
Nem andragogia szakon vagyok. ;)
Majd akkor szólj,ha te orvosnak vagy építésznek készülsz! ;) :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!