Lehet, hogy toklasz van a fuleben?
Kutyammal kb. 12-12:30 korul elmentunk setalni, viszont volt egy nagyon toklaszos resz, ahova bement. Azota razza, kaparja a fulet. Nagyon gyanitom, hogy toklasz, viszont a neten azt irjak, hogy csak akkor kaparja, razza a fulet egy kutya, ha mar tobb napja bent van neki. Megneztem a fulet, semmit nem latok benne, allatorvoshoz pedig meg azert nem megyunk, mert ha jol tudom ilyenkor elboditjak oket, ehhez pedig ehgyomorral kellene menni, o pedig mar evett, szoval ezzel egy kicsit varunk. Ti mit gondoltok, a ti kutyatok volt mar ilyen helyzetben?
Elore is koszonom szepen a valaszokat!
Pedig vidd el állatorvosoz, mert akármi lehet, ha rázza fülét, toklász, fülgyulladás stb. - orvos kell!
Ha toklász akkor még plusz azért is gáz, mert óráról-órára mélyebbre hatol és műteni kell, ami akár a kutya hallásának elvesztésével is járhat!
Azonnal vidd orvoshoz! Ha nyugodt kutya nem boditják. Az enyém rezzenéstelen arccal tűrte, hogy túrják a fülét azzal a csipesszel. Bár mi azonnal vittük, így nem csúszott nagyon mélyre.
De te várj még egy napot nyugodtan, hátha megsüketűl a kutyád. A toklász nem vicc.
Sarkitott példa, de kb olyan mint neked a rozsdás szög. Bele lépsz és azonnal bicegsz az orvoshoz, hogy kezelje, és nem vársz egy két napot, mert épp ettél, vagy álmos vagy vagy mittudom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!