Melyik táp jobb? Kinek melyik vált be ezek közül? Brit Prémium, Chicopee, Josera, Dog Chow, Happy Dog?
Én Joserát etetek a kutyámmal (látod, már itt is van vki, aki azzal etet), és nem tojik óriásiakat. Doki szerint szépen fejlődik.
A Brit is nagyon jó.
Én ezek közül a chicopeet, britet és a happy dogot próbáltam.
A brittől és happy dogtól is egyaránt nagyon vékony volt a kutya (pedig lassan már dupláztam az előírt adagot) a chicopeevel nem volt semmi gond, és acanashopban nagy kiszerelésben az ára is kedvező.
Az, hogy melyik táp a jobb, az összetétele alapján lehet megmondani- ahogy már írták is. De ez csak irányadó, mert egyáltalán nem biztos, hogy a Te kutyádnak éppen az válik be, amelyik a legjobb minőségű, ill ami a másiknak megfelelő- fentebb olvashattál is merőben eltérő véleményt ugyanazon tápról...(dogfoodanalysis.com vagy dogfood rating oldalak segítenek.)
Szóval ki kell próbálni a tápokat,már kb 4 hét etetés után kiderül:milyen a szőrzet,mennyi a végtermék stb - hogyan változott a kutya. Így tudod kitapasztalni,nektek mi a megfelelő.(És melyik szimpi, könnyen beszerezhető,árban megfizethető.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!