Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik táp jobb? Kinek melyik...

Melyik táp jobb? Kinek melyik vált be ezek közül? Brit Prémium, Chicopee, Josera, Dog Chow, Happy Dog?

Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Brit jöhet csak számításba.a többinek nézd meg az összetételét, nagy része gabona.A Dog Chow kb mint a Pedigree és társai a 4% hústartalmával csak drágább.A Happy dog is elég gagyi abban sincs hús szinte semmi.A Joserát sokan istenítik pedig összetevői alapján nem valami jó, szomszédom kutyája ezt eszi és akkorákat kakál tőle, hogy hihetetlen, tehát nem sokat hasznosít belőle.A Chicopeet ne ismerem.
2014. jún. 17. 08:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Én Joserát etetek a kutyámmal (látod, már itt is van vki, aki azzal etet), és nem tojik óriásiakat. Doki szerint szépen fejlődik.

A Brit is nagyon jó.

2014. jún. 17. 09:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ezek közül a chicopeet, britet és a happy dogot próbáltam.

A brittől és happy dogtól is egyaránt nagyon vékony volt a kutya (pedig lassan már dupláztam az előírt adagot) a chicopeevel nem volt semmi gond, és acanashopban nagy kiszerelésben az ára is kedvező.

2014. jún. 17. 09:08
 4/5 Maxitabi ***** válasza:

Az, hogy melyik táp a jobb, az összetétele alapján lehet megmondani- ahogy már írták is. De ez csak irányadó, mert egyáltalán nem biztos, hogy a Te kutyádnak éppen az válik be, amelyik a legjobb minőségű, ill ami a másiknak megfelelő- fentebb olvashattál is merőben eltérő véleményt ugyanazon tápról...(dogfoodanalysis.com vagy dogfood rating oldalak segítenek.)

Szóval ki kell próbálni a tápokat,már kb 4 hét etetés után kiderül:milyen a szőrzet,mennyi a végtermék stb - hogyan változott a kutya. Így tudod kitapasztalni,nektek mi a megfelelő.(És melyik szimpi, könnyen beszerezhető,árban megfizethető.)

2014. jún. 17. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:
a happy dogban pont hogy sok a hús:D szerintem jó. a joserát még nem próbáltam de sok jót hallottam róla mivel valami zöld kagylót tartalmaz.
2014. júl. 19. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!