Menyhelyről hozott kutya és rüh?
Volt barátom még év elején hozott haza egy kutyát(noé állatotthonból), aztán elkezdett viszketni. Mikor megismertem, rá kb 2 hétre én is viszketni kezdtem. Először azt hittem valamilyen allergia a kutyája szőrére, pár napja derült ki, hogy rühes voltam.
Mielőtt megismertem azelőtt semmi bajom nem volt, pedig egészségügyben dolgozom, szoktam találkozni rühes emberekkel is. Másrészt nekem is van kutyám már 2,5 éve, de tőle meg semmi bajom nem volt eddig.
Ezért is gondoltam arra, hogy az ő kutyája volt a ludas, mert az alatt az idő alatt hoztak hozzánk rühes embert, de azzal meg nem én foglalkoztam nem voltam kontaktusban vele. Lehetséges az ilyen? Szóljak a srácnak, hogy lehet ő is rühes? Állítólag neki már múlik a viszketés meg gyógyulnak a sebei, csak nem tudom elérni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!