Van vkinek pincsere?
Szívesen olvasnék erről a fajtáról!
Tavasszal lesz ilyen kutyusunk. :)
Sokat olvastam róla, a tenyésztőtől is kérdeztem. De mégis kíváncsi lennék, hogy a való életben milyen történetek, tapasztalatok vannak vele kapcsolatban?
2 éves kisfiú és egy másik kutya mellé jön majd. :)
Előre is köszönöm a "válaszokat"! :)
Nekem van :):):) Igazi kis energiabomba,"nagyszájú" fajta, az enyém pl minden nagyobb kutyára is ugat,persze ha őt ugatják akkor fülét-farkát behúzza.Nagyon játékos,az én Manóm most lesz 6 éves és ha rájön a játszhatnék még mindig olyan mint egy kölyökkutya.Nagyon tud szeretni,idegenekkel sem távolságtartó,bár válogatós,van aki tetszik neki és sokan vannak akik nem :D Én a sajátomon kívül 2 pincser kutyust ismerek,az egyik szintén fiú és szerintem általánosan mondhatom,hogy nem nagyon csípik a fiú kutyákat.Tudom,hogy más kutya is idegesebb egy másik kan kutya közelében,de amilyen heves természetűen ezek a kis vakarcsok,annál nehezebben viselik a többi ivarérett kutyust.
Ha valami érdekel még,szívesen válaszolok :)
Nekem is van ! Egy fél éves őzpincser. :)
Nagyon hiperaktív és sosem fárad ki, ugrál játszik stb. Mindent szét rág (a fűnyírót is próbálta már kisebb sikerrel)lopkodja a cipőt,zoknit. Nagyon vidám kutyafajta az biztos !
igen.
két dobermann pincser.
eszméletlen akaratos. xd
Nagyon hálásak lesznek! :D
Imádom őket, van kettő!
Regisztrálja a network-re, ott van olyan közösség, hogy törpe pincser klub. Büszke gazdik képei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!