Husky és Szamoyéd keverék megéri?
Figyelt kérdés
van ismerősömnek egy szamojéd kutyája és egy huskyja azoknak most van kölykük szerintetek megérné sportra elhozni 1 et 12e ért azt mondja anyi a oltások és a csip2014. jún. 11. 22:16
11/12 A kérdező kommentje:
biciklire gondoltam és futásra 13e be kerül valóban 3 oltás és a csip vagy átver? szerintem kevés ojan ember van aki kinyirná a kiskutyákat direkt ! ez az állatkínzás nincs joga élni? idióták az ijenek ! lehet hogy csak megzat de atól nincs joga élni? ha megveszem a kicsit jó hejen lesz de ha kicsinek kinyírják nekem nem lesz soha ijen kutyám
2014. jún. 14. 22:39
12/12 anonim válasza:
Futásra jó lenne. Persze, mondjuk az ilyen hőségben, mint amik most vannak, nem 38 fokban kellene futni.
Miért verne át az eladó? Ha még rá is tenne az oltások árára, nem gondolod, hogy egy almot nem lehet felnevelni 0 Ft ráfordítással?Még keverék almot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!