Szerintetek ha egy alomból megtartanánk 2 fiú kutyát, ivarérett korukban nehéz dolgunk lenne?
Van nálunk sajnos-sajnos egy alomnyi kiskutya a barátnőm csúnya jóvoltából. Gazdit keresünk de szörnyű nehéz.
Mondhatni katasztrófa.
A gyermekeim bezzeg odáig vannak és amióta megszülettek a kiskutyák nyúznak hogy, tartsunk kutyát.
Nekem volt is több mint 18 évig két gyönyörű kutyám.
Borzasztó volt amikor elmentek és nem kívánnék még egy ilyet átélni.
A lényeg hogy, mindenki döntésképtelen.
A gyerekeim két fiú kutyust szemeltek ki de félek tőle hogy, ivarérett korukban itt bunyóznak majd.
Nekem lány kutyáim voltak ezért a fiúkról nincsen tapasztalatom.
Még a tojáshéj a fenekükön van. Most voltak 3 hónaposak de már rámásznak a lányokra.
Szóval nem tudom.
Van itt egy jó kislánypáros is és lehet velük jobban boldogulnánk mint a fiúkkal de félek hogy, az "ismeretlen" feladat nem is lenne olyan borzasztó csak itt aggódunk hogyan is jönnének ki és e miatt elengedném a lehetőséget nem biztos hogy, jó döntés.
Kérném a tapasztalatokat mert nagyon jól jönnének.
Akinek esetleg két fiú kutyusa van nagyon örülnénk ha megosztaná a véleményét/tapasztalatait.
Minden jóljönne most.
Ha jön gazdijelölt biztos azt a kislányt vinné amit én is kiszemeltem.
Fiú kutyus meg már nem is lenne ha oda adtam volna őket.
Valahogy, a fiú kutyusokat viszik nagyon.
Előre is köszönöm a választ mindenkitől aki szán rám néhány percet :-)
Az ivartalanítás és a helyes nevelés csodákra képes...
De azért, mert a gyerekek nyúznak, ne tartsatok kutyát.
Lehet buta kérdés de ivartalanítás nélkül nem lenne békesség?
Én a kislány kutyáimat nem ivartalanítottam/pakoltattam ki és a 18 év alatt ha 3 bunyó volt.
Vannak nézeteltérések persze. Felgyülemlik és egyszer kiborul a bili.
A tanítással nincsen gond. Ez fontos hiszen e nélkül katasztrófa lenne minden a kutyákkal kapcsolatban.
Utazás a tömegközlekedésen vagy csak egy egyszerű séta.
Egyébként már beszéltünk a gyerekekkel a kutyatartásról és igazából nem idegenkedek tőle.
Csak a párost nem tudjuk eldönteni.
Nekik a két fiú tetszik csak nem tudom miként viselkednének egymással ha felnőnek.
Szóval nem tudom hogy, inkább lánypáros vagy fiú páros legyen. Mert folyamatos verekedést nem szeretnék mondjuk amíg elmegyünk dolgozni a gyerekek meg suliban.
Nézd, vannak, akik a kanokra esküsznek, vannak, akik a szukákra. Van, akik szerint a felnőtt kanok balhéznak, vannak, akik szerint a szukák összeférhetetlenek... Egyéne válogatja.
Az ivartalanítás mindenképp jót tesz, mert szerencsétlenek nem feszülnek a hormonoktól, nem lesznek stresszesek a felgyülemlett "érzelmekről", és ha nem érdeklik őket a szukák (elég, ha az utcában tüzel egy...) akkor kisebb a balhék esélye is.
A nem ivartalanítás mellékhatása az alom ami ott van nálad és nem kell senkinek... És egy kan ha ivarérett akkor megy ha tud, és leginkább tudnak. Csak azok a kiskutyák már nem nálad fognak születni és nem te nem tudod majd őket elpasszolni. Gondolkozz kicsit globálisan is.
De nekem az alap kérdés inkább h miért két kutyát akartok megtartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!