Akinek BH 1 vizsgás kutyája van?
Figyelt kérdés
Vizsga után még utcára, parkba meddig vittetek jutalomfalatokat?2014. jún. 11. 12:34
1/6 anonim válasza:
Nálam mindig van, biztonságért. De nincs rá szükség csak ritkán.
2/6 sippara válasza:
Még tanulási fázisban vagyunk, de azért válaszolok. Nálam szinte mindig van falat, de nem direkt :D tápot használok, és valahogy az összes táskámban, nadrágomban, kabátomban, kardigánomban, mellényemben van egy pár szem :D ettől függetlenül próbálom a falatot minél hamarabb kivenni a képletből, hála az égnek a kutya egész szépen dolgozik a "két szép szememért", nomeg falat a vizsgán se nagyon lesz, maximum a végén.
3/6 anonim válasza:
A kutya azzal, hogy levizsgázott, még nem lesz gépies. Mindig jól jön némi emlékeztető motiváció jutalom falattal .Ez vonatkozik bármilyen korú és vizsgaszintű kutyákra is.
4/6 anonim válasza:
Sosem vittem utcára, parkba jutalomfalatot. Csak gyakorlás közben adok nekik a kezdetektől fogva.
5/6 anonim válasza:
Én még vizsga előtt vagyok, de már egy jó ideje nem falattal tanítok, hanem labdával. Falatra nem olyan motivált, a helyben maradást azt hittem soha nem tanulja meg, mert rohadtul nem érdekelte, hogy van nálam kaja...
A másik kutyámmal falatozunk, na ő már más, motiválható vele. Néha szoktam vinni magammal, mert a behíváshoz olykor szükséges, hogy tudja, van nálam kaja, mert szokása elveszni a szagokban :)
6/6 anonim válasza:
Utolsó, a labda is ugyanolyan jutalom. Tök mindegy, hogy mit adsz a kutyának, ha azt imádja. A kérdés egyértelműen nem magára a kajára vonatkozik, hanem bármifelé jutalomra amiért megőrül a kutya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!